Van esélyem modelkedni ilyen méretekkel?
Figyelt kérdés
Ovális arcom és homokóra alakom van. Nagyon érdekel a téma és nagyon szeretnék modelkedni de nem akarom égetni magam. Most elkezdtem egy diétát és rendszeresen sportolok hozzá. Őszinte de kulturált véleményt szeretnék kapni. Képet nem küldök privátba.
magasság: 173cm
mell: 87cm
derék: 69cm
csípő: 96 cm
testsúly: 60kg
életkor: 17
2017. aug. 11. 18:12
1/10 anonim válasza:
Ezt igazából csak ügynökségen fogják tudni megmondani. Attól függ,keresnek-e olyan alkatot, mint a tiéd. Erre nincs egyetemes jó vagy rossz válasz.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ment a zöld
2017. aug. 11. 19:26
3/10 anonim válasza:
Szerintem sok. Mondjuk ha modellkedni akarsz, akkor kitehetnél egy képet...
4/10 anonim válasza:
Nem kell kitennie képet! Kérdező a méreteid nagyjából okésak, bár 90-es csípő kicsit sok 173cm-hez,de azon tudsz változtatni. Küldd el a ejelentkezésed alegjobb ügynökségekhez majd ők eldöntik. (VM,ICON,DIARY,CRISP,VISAGE, ROYAL,FACE)
5/10 A kérdező kommentje:
köszi
2017. aug. 14. 16:55
6/10 anonim válasza:
Milyen fajta modell szeretnél lenni?
8/10 A kérdező kommentje:
mivel nem vagyok elég vékony a kifutó modelhez ezért a fürdőruha modelre gondoltam
2017. nov. 3. 15:18
9/10 anonim válasza:
Hát az egyetlen baj, hogy mostanában csak gebe modelleket keresnek. Ne értsd félre a méreteid nagyon jók a homokóraalak pedig tökéletes, de sajnos erre most nem sok a kereslet
10/10 anonim válasza:
Nem akarlak elleseríteni, de már ott kezdődik, hogy 60 kg az soknak számít, bár ez nem lenne lényeges, ha a méreteid megfelelőek lennének. A derekad baromi sok. 60, max. 64 centivel tudnál munkát kapni. A 96-os csípőddel pedig a divattervezők ruháiba nem férnél bele, mert max.90-90,5-es csípőd lehet. Amúgy pontosan tökéletes vagy, csak ez a szakma ilyen elfucserált... :( Azért remélem nem bántottalak meg.c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!