Tudom, tucatkérdés, de "muszáj" feltennem. Ilyen méretekkel, stb. , szerintetek érdemes lenne jelentkeznem egy ügynökséghez? (A többi lent. )
Szóval, az adatok:
- magasság: 181 cm
- testsúly: 60 kg (habár sok helyen láttam, ezt nem nézik)
- mellbőség: 79 cm
- derékbőség: 63 cm
- csípő (ahol a legkidudoróbb a fenék (sajnálom, ezt nem tudom másképp megfogalmazni)): 95 cm
Nagyon eltérő lenne a megadott sablonformától?
Még annyit megemlítenék, hogy sportolok, tehát gondolom, sportos alkatom van. Az arcom nem az a tipikus babaarc, nem is mondanám karakteresnek, szeplős vagyok. A hajam barna (a vége természetes módon icipicit halványabbak, de persze nem azon a festett módon, és nem is látszódik minden fényviszonynál), a szemeim majdhogynem feketék. Nos, szerintem ennyi bőven elég, köszönöm a válaszokat. :)
xx
Nem, a csípőt valójában pont ott kell lemérni, ahol a kérdező mérte, a fenéknél, a legszélesebb ponton.
A méreteid és a fotód alapján jó lennél szerintem, magas vagy és nagyon vékony. De ebben természetesen az tud segíteni, aki ebben dolgozik. Minden esetre, ha jelentkezel egy ügynökséghez, azzal nem veszítesz semmit.
Szia! A képek alapján azt mondom, hogy jelentkezz valahova, van esélyed. :) Viszont a méreteiden még csiszolni kell picit, az elvárt méretek ezek:
- mell: nincs elvárás, annyi hogy ne 95B-s legyen :D Általában 80-85 cm szokott lenni a modellek nagy többségének. :)
- derék: 60 cm
- csípő: 89-90 cm
De mindez ne tartson vissza, a méreteken sporttal és megfelelő étrenddel lehet alakítani.
Legjobb modellügynökségek: Icon, VM, Viziomodels
Kedves utolsó válaszoló!
Elhiszem, hogy ezek mind nőiesek lennének, de (sajnos vagy nem sajnos) világéletemben ilyen csontváz voltam, mindenféle koplalás nélkül. :)
És (számomra mindenképpen sajnos) még ezzel a csontvázsággal se vagyok elég vékony.
(95? Jézusom, hogy olyanom se lesz nyolcmillió műtét nélkül, az is biztos! :D )
A többi választ pedig köszönöm, lehet, hogy jelentkezek (azt ígérik a legtöbb helyen, hogy pár centit megfelelő csontozattal le lehet faragni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!