Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Tudom, tucatkérdés, de "muszáj...

Xx.Be.Happy.xx kérdése:

Tudom, tucatkérdés, de "muszáj" feltennem. Ilyen méretekkel, stb. , szerintetek érdemes lenne jelentkeznem egy ügynökséghez? (A többi lent. )

Figyelt kérdés

Szóval, az adatok:

- magasság: 181 cm

- testsúly: 60 kg (habár sok helyen láttam, ezt nem nézik)

- mellbőség: 79 cm

- derékbőség: 63 cm

- csípő (ahol a legkidudoróbb a fenék (sajnálom, ezt nem tudom másképp megfogalmazni)): 95 cm

Nagyon eltérő lenne a megadott sablonformától?

Még annyit megemlítenék, hogy sportolok, tehát gondolom, sportos alkatom van. Az arcom nem az a tipikus babaarc, nem is mondanám karakteresnek, szeplős vagyok. A hajam barna (a vége természetes módon icipicit halványabbak, de persze nem azon a festett módon, és nem is látszódik minden fényviszonynál), a szemeim majdhogynem feketék. Nos, szerintem ennyi bőven elég, köszönöm a válaszokat. :)

xx

2016. aug. 3. 23:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy erre céloztál, de azért így világosabb! :)

Nos, a kérdésem témája ellenére mindenképpen érdekes, mit tart szépnek, elfogadottnak a világ nagy része (legalábbis a befolyásosabb fele biztosan), mert igazad van abban, hogy az az alak, ami nekem (és a hasonlóak, persze) nem nőiesek.

Na mindegy, köszönöm a választ (és elmélkedést a férfitársaid ízléséről :D ).

2016. aug. 6. 00:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is érdemes jelentkezned.Persze ez az arcodtól is függ.
2016. aug. 6. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!