Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek alkalmas lennek...

Szerintetek alkalmas lennek modellkedesre? tobbi lent!

Figyelt kérdés

Tehat 13/L vagyok es mar nagyon reg erdekel a modellkedes de nem tudom hogy alkalmas lenneke ra.

52kg vagyok es 158cm magas!

Barna mellig ero hajam van, es sotetzold szemem

nagyreszben kulonlegesnek mondhato arcom van!

A lehuzo, negativ kritikakat ne kerlek:)

2017. júl. 29. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó mondatodon jött mosolyogtam. Szóval, ha szerintem nem, akkor ne is írjak, de akkor minek tetted fel a kérdésed?

Szerintem nem lennél alkalmas modellnek. Leginkább 170cm a minimum magasság, amitől modelleket keresnek, alatta elég nehéz. Szerintem inkább tanulj!

2017. júl. 29. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem
2017. júl. 29. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. Alacsony vagy. Ez nem negatív kritika, hanem tény. (Én is 160 cm vagyok)
2017. júl. 30. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

158 centivel? Ne nevetess...

Milyen kritikát nem kérsz? Ami nemleges választ tartalmaz? De édes vagy :D

Tényleg szánalom már, hogy MINDEN tinilány modell akar lenni. Ha nem elég magasak, benyögik azt, hogy nekik különleges arcuk van. Elárulom, ezt mindenki elmondhatja magáról, mert nincs 2 egyforma ember. Kicsit tájékozódhatnál milyen féltelei vannak a modellkedésnek, amiknek még ha megfelelsz, akkor sem biztos, hogy alkalmas vagy.

2017. júl. 30. 10:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Negatív és lehúzó leszek: nem.

Mivel 13 vagy, már kiestél a gyerekmodellek világából. 158 centihez az 52 kiló pedig így sok. Bunkón hangzik igen, de "duci" vagy a kamerának.

Az alacsony lányokat sok esetben csak azért "használják", mert természetesebbnek hatnak a testarányaik. Viszont így fontos szerepet kapnak a kilók. 43-45 kilósan produkálnál olyan testet a képeken (a kamera átlagban kövérít, 3-4 kilókat), ami miatt tényleg megéri a 175-180centis átlagmodellek lecserélése.

Az arc különlegességét pedig felejts el. Karakteres, megjegyezhető arcok kellenek. Egy szép szem még nem jelent semmit..

VISZONT(!)

13éves vagy. Egyél rendesen és élj egy kicsit gondtalanul. Sportolj, tanulj, járj el a barátaiddal.. Élvezd egyszerűen az életed.

Majd 4-5 év múlva ráérsz foglalkozni a kilókkal.

16-17 éves korod környékén majd ráérsz elgondolkozni a modellkedésről. (addigra eléred a végleges magasságod, beáll egy stabil testsúly és testarány. Egészen addig felesleges azon stresszelned, hogy lehetsz-e modell)

2017. júl. 30. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:
52 kg 158 centihez nagyon sok,ha modellkedni akarsz. 175 centis modellek nyomnak 52 kg-t.
2017. aug. 10. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!