Gondolom ti is emberek vagytok, ti is jártok WC-re, kócos hajjal ültök, egy piszkos pólóban, nincs mindig leborotválva a lábatok, lyukas(vagy nem)melegítoben járkáltok. Én abban nottem fel, hogy tokeletesnek kell lennem, mert nézzem a modelleket, milyen szépek, de rajottem, hogy ilyen nincs. Ti is emberek vagytok, minden lány ember, és a boltba is kiszaladnak kócosan, egy agyonhordott cipoben. Vagy tévedek?
Nyilvanvaloan az alaptisztalkodas az mindennapos.
2017. jún. 25. 16:16
1/9 A kérdező kommentje:
Amúgy az elso sorokat arra értettem, amikor otthon vagytok.
2017. jún. 25. 16:17
2/9 anonim válasza:
#cringe
2017. jún. 25. 16:58
3/9 anonim válasza:
A modellek nem szépek.
2017. jún. 25. 17:13
4/9 anonim válasza:
Igen távol állok a modellektől, a kinézetem se érdekel, de még így sem értem, miért ne fésülködnék, ha elmegyek valahova s miért lenne rajtam piszkos póló, ha épp nem piszkos munkát végzek (bár néha előfordulhat, hogy nem veszek észre egy festékfoltot. nagyon sokat festek, még nem teljesen kész a ház)... A kikent-kifent állapot és az igénytelenség között azért van különbség.
A lábat mindig simán tartani sem akkora nagy ügy, ha az embernek az számít...
2017. jún. 25. 17:18
5/9 greta.t válasza:
Én szerintem értem mire gondolsz. Modell nem vagyok :D De ha itthon vagyok, akkor én is simán egy bugyiban meg egy felsőben is elvagyok egész nap, ha nem várok senkit. Vagy egy sportmelltartó, felső meg egy melegítő nadrág. Viszont ha megyek valahová, akkor szeretek rendben lenni, smink, haj, csinos ruhák. Nekem a barátom mondta egyszer, hogy ezt szereti bennem, hogy itthon tudok laza lenni, de ha elmegyünk, akkor toppon vagyok. Szerintem ez normális, nem kell otthon is sminkben ülni, szép ruhában.
2017. jún. 26. 01:18
6/9 anonim válasza:
Én modellkedtem, most hagom bba mert egyetemre megyek. Éppen egy férfi alsónadrágban és lyukas pólóban ülök otthon, popcornt zabálok kócs hajjal és gyakorikérdéseket nézegetek mert nem tudok aludni :D
2017. jún. 26. 02:04
7/9 anonim válasza:
És akkor most mindenki bekamuzza, hogy modell...
2017. jún. 26. 22:24
8/9 Carrymanus válasza:
én is modell vagyok.
Az előtte utána képeken én vagyok az utóbbi és hát otthon is ugyanúgy viselkedek :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!