Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek visszataszító ha...

Anunimusz2002 kérdése:

Szerintetek visszataszító ha egy lány nagyon magas?

Figyelt kérdés
182 cm vagyok,es mar egy ideje nagyon zavaro ez a magassag.Nehezen tudom elfogadni vagy egyaltalan szeretni.Modellkedni is szeretnek,1-2 kisebb fotozason mar voltam,de nem tudom jekentkezzek vagy probalkozzak e meg a jovoben ezzel.Nektek mi a velemenyetek?Van meg valaki ilyen magas, es ti szeretitek?

2017. ápr. 16. 09:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
182 centivel nem vagy "nagyon" magas. 190 felett lennél az. De még az sem lenne baj. A magas lányok gyönyörűek.
2017. ápr. 16. 10:43
 2/10 anonim válasza:
48%

Abszolút megértelek. Én ugyan nem vagyok 182 cm, csak 170, de az én koromban ez is nagyon frusztráló úgy, hogy tudom: még nőni is fogok. Főleg, hogy az összes barátnőm 160 körül mozog. Azonban meg kell tanulnunk elfogadni magunkat. A dagisággal ellentétben, erről tényleg nem tehetünk és megváltoztatni sem tudjuk. Ki kell használni az előnyöket, meg kell találni a pasikat, akiknek ez tetszik (elárulom: van egy pár :).

A modellkedés szerintem tökéletes módszer erre. Én ugyan még nem próbáltam, de tuti, hogy rengeteg önbizalmat ad. Megtanítanak "kecsesen" mozogni (huu de utálom ezt a szót:D), és rávilágítanak a pozitív tulajdonságaidra. A törpe-modellekre senki nem kíváncsi. Tadammm... már meg is van az első pozitívum. Nem az alacsonyakat akarom leszólni (bár a tapasztalataim alapján a törpéknek van a legnagyobb egójuk), hanem elmondani, hogy nem övék a világ. :)

Húzd ki magad, legyél büszke arra, aki vagy. Akinek nem tetszik, az ő baja. Ha találsz embereket, akik ezt elfogadják, sőt bejön nekik, akkor miért foglalkoznál másokkal?

tudom, könnyű mondani, nehezebb megtenni. De ha sikerül, és te csak azért is szeretni fogod a magasságod, akkor más véleménye már pont nem fog érdekelni senkit. (Így igaz 1-es? :) Vigyázz, mert a seg.fejek mindig visszakapják az élettől a bunkóságot. Na meg azért megnézném én a te tökéletes kinézeted...)

2017. ápr. 16. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem visszataszító. Bejönnek a magas lányok. Ha nem vagy vézna, hanem arányos, nőies. Magasként karcsú lehetsz úgy, hogy nőies formáid vannak.
2017. ápr. 16. 11:00
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
A 187centimmel tanúsítani tudom,hogy nagyon sok fiú odavan a magas lányokért szóval nyugii,ez nem olyan dolog amit szégyellni kell..Én például nagyon szeretem a magasságom,bár eleinte kicsit nehéz volt megszokni,hogy magasabb vagyok az átlagnál,de miután megtaláltam a saját társaságom ahol úgy fogadnak el ahogy vagyok,sokkal könnyebben ment.A modellkedés jó ötlet,mert itthon nagyon keresettek a 180+os lányok,hisz az átlag magasság 170-75között megakad.Én például amikor először voltam fotózáson a fotós egész vegig azt mondogatta,hogy végre egy magas lany,es hogy meg nyerte a főnyereményt.😅Szóval ha megfelelsz a kritériumoknak akkor te is egy főnyeremény lehetsz.😄Nálam két dolog van amiben elég zavaró a magasságom,az egyik a nadrág vásárlás,mert mindig hosszabb volt a lábam mint a nadrág,az adott méretben.De azért ma már gondolnak a hosszabb lábú lányokra is,szerencsére.A másik amiben gondot okozott az a pár választás ugyanis,én nem tudtam azt elviselni,ha alacsonyabb volt nalam a párom..Viszont ezt is sikerült orvosolni mert a párom 192centi.Ami pedig a lényeg,hogy ne légy szomorú a magasságod miatt,mert mindenben van valami jó.🙂
2017. ápr. 16. 11:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok ,köszönöm. :)<3
2017. ápr. 16. 11:28
 6/10 anonim válasza:

bármikor. :)

Csak tudnám miért pontoztak le :(

2017. ápr. 16. 14:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 196cm magas fiú vagyok és a magas lányok sokkal jobban bejönnek mint mások;)
2017. ápr. 16. 14:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszenek.Más kérdés,hogy nem próbálkoznék náluk,mert 168 cm.vagyok:)
2017. ápr. 16. 19:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi. A magam 184 centijével nekem sem egyszerű. Nen könnyű elfogadni,hogy ami másnak simán megy az neked nen mindig mert a magasság akadályoz. Mindenki azt közvetíti,hogy a magas lányoknak mennyire szörnyű. De ezt nem kell elhinni! Ha megfigyeled ezt mind a 160 as réteg skandálja, aki örülne még +10 centinek.

Sok sok jó olsala is van. Pl hogy akármennyit eszel nem hízol el. Én is nagyon utálom a magasságom de néha olyan jól jőn hogy csak na. :)

Majd én is ki szeretném próbálni a modellkedést, de nem rég kaptam fogszabit ugyhogy ezzel csúszok 1 évet :D

2017. máj. 11. 11:01
 10/10 anonim válasza:
53%
Én nem nőttem szerintem olyan alacsonyra.173 centi vagyok.Lány.És azért nem barátkoztam egy lánnyal,mert volt vagy 186 centi.Én abszolút nem szeretem!Egy embernek legyen már normális emberi magassága.2 mêteres fiúk pláne ki zárva!Bocs,de nekem ez a vélemênyem.
2017. szept. 28. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!