Szerintetek visszataszító ha egy lány nagyon magas?
Abszolút megértelek. Én ugyan nem vagyok 182 cm, csak 170, de az én koromban ez is nagyon frusztráló úgy, hogy tudom: még nőni is fogok. Főleg, hogy az összes barátnőm 160 körül mozog. Azonban meg kell tanulnunk elfogadni magunkat. A dagisággal ellentétben, erről tényleg nem tehetünk és megváltoztatni sem tudjuk. Ki kell használni az előnyöket, meg kell találni a pasikat, akiknek ez tetszik (elárulom: van egy pár :).
A modellkedés szerintem tökéletes módszer erre. Én ugyan még nem próbáltam, de tuti, hogy rengeteg önbizalmat ad. Megtanítanak "kecsesen" mozogni (huu de utálom ezt a szót:D), és rávilágítanak a pozitív tulajdonságaidra. A törpe-modellekre senki nem kíváncsi. Tadammm... már meg is van az első pozitívum. Nem az alacsonyakat akarom leszólni (bár a tapasztalataim alapján a törpéknek van a legnagyobb egójuk), hanem elmondani, hogy nem övék a világ. :)
Húzd ki magad, legyél büszke arra, aki vagy. Akinek nem tetszik, az ő baja. Ha találsz embereket, akik ezt elfogadják, sőt bejön nekik, akkor miért foglalkoznál másokkal?
tudom, könnyű mondani, nehezebb megtenni. De ha sikerül, és te csak azért is szeretni fogod a magasságod, akkor más véleménye már pont nem fog érdekelni senkit. (Így igaz 1-es? :) Vigyázz, mert a seg.fejek mindig visszakapják az élettől a bunkóságot. Na meg azért megnézném én a te tökéletes kinézeted...)
bármikor. :)
Csak tudnám miért pontoztak le :(
Nyugi. A magam 184 centijével nekem sem egyszerű. Nen könnyű elfogadni,hogy ami másnak simán megy az neked nen mindig mert a magasság akadályoz. Mindenki azt közvetíti,hogy a magas lányoknak mennyire szörnyű. De ezt nem kell elhinni! Ha megfigyeled ezt mind a 160 as réteg skandálja, aki örülne még +10 centinek.
Sok sok jó olsala is van. Pl hogy akármennyit eszel nem hízol el. Én is nagyon utálom a magasságom de néha olyan jól jőn hogy csak na. :)
Majd én is ki szeretném próbálni a modellkedést, de nem rég kaptam fogszabit ugyhogy ezzel csúszok 1 évet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!