Ilyen alakkal jo lennek modellnek, vagy ne? (Bovebben, keppel egyutt lent. )
Ez meg nyari kep, ezert vagyok itt-ott barnabb (azota kikopott, tudom, hogy a modelleknek feher bor kell). [link]
Es az lenne a kerdes meg, ha a csipomrol tiz centit le kellene dolgozni (soha eletemben nem csinaltam meg ilyen "na most egeszseges leszek" dolgot), megprobaljam-e, vagy ugy mar tul sovany lennek es az egeszsegtelen lenne? Uhh, ertitek.
Inkább hízz!!!!!
Nehogy modellnek állj, ott nagyon elrontanak, a pasik amúgy sem a gebe csajokat kedvelik hanem a nőieseket.
A modellek élete nem egy álom ám. Megmondják mikor mit egyél, mennyit sportolj. Testképzavarban fogsz szenvedni.:/
Nő vagyok,de szerintem tökéletes vagy és simán mehetsz modellnek,bár nem tudom itt mik a követelmények:/ de így látszatra szerintem minden stimmel veled.
Egyébként megkérdezhetem,hogy hány kiló vagy miket és mennyit eszel? Hány éves vagy? Mit és mennyit mozogsz? Nagyon szép feszes a hasad is, tuti nagyon sokan irigykednek rád:) amugy fogyozol,van rendesen mensid,nem szoktál szédülni stb?
Szia.
Csak két kérdés. :D
Hány éves vagy, és melyik megyébe laksz?
Nem tudsz 10 centit a csípődből lefaragni, mert így is kilátszik a csontod. Nem a háj miatt széles a csípőd, hanem ilyen a csontozatod.
Amúgy nagyon vékony vagy, de a csípőd soha nem lesz 10 cm-vel keskenyebb, mert csontból nem lehet fogyni.
A felsőtested túl hosszú, a lábad rövid.
Szerintem jó alakod van.
Megkérdezhetem, hogy hasra szoktál edzeni vagy genetika?
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!