Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ilyen alakkal jo lennek...

Xx.Be.Happy.xx kérdése:

Ilyen alakkal jo lennek modellnek, vagy ne? (Bovebben, keppel egyutt lent. )

Figyelt kérdés

Ez meg nyari kep, ezert vagyok itt-ott barnabb (azota kikopott, tudom, hogy a modelleknek feher bor kell). [link]

Es az lenne a kerdes meg, ha a csipomrol tiz centit le kellene dolgozni (soha eletemben nem csinaltam meg ilyen "na most egeszseges leszek" dolgot), megprobaljam-e, vagy ugy mar tul sovany lennek es az egeszsegtelen lenne? Uhh, ertitek.

2017. jan. 29. 14:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy lemertem, es 99 centis a csipom, a felso hatas meg elmeletileg 90, de neha egy-ket plusz meg oke lehet. Az ilyen mereteknek nagyon utananeztem, meg minden, ugh.🤔
2017. jan. 29. 16:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem, aránytalan, és a lábod is rövid a felsőtestedhez képest. Tudod, hogy ez nem ennyiből áll, ugye?
2017. jan. 29. 16:58
 13/20 A kérdező kommentje:
Yass, tudom. Osszetett a dolog.
2017. jan. 29. 17:13
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

Inkább hízz!!!!!

Nehogy modellnek állj, ott nagyon elrontanak, a pasik amúgy sem a gebe csajokat kedvelik hanem a nőieseket.

A modellek élete nem egy álom ám. Megmondják mikor mit egyél, mennyit sportolj. Testképzavarban fogsz szenvedni.:/

2017. jan. 30. 16:01
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Nő vagyok,de szerintem tökéletes vagy és simán mehetsz modellnek,bár nem tudom itt mik a követelmények:/ de így látszatra szerintem minden stimmel veled.

Egyébként megkérdezhetem,hogy hány kiló vagy miket és mennyit eszel? Hány éves vagy? Mit és mennyit mozogsz? Nagyon szép feszes a hasad is, tuti nagyon sokan irigykednek rád:) amugy fogyozol,van rendesen mensid,nem szoktál szédülni stb?

2017. jan. 30. 16:28
 16/20 anonim válasza:
Ha a csípődből 10 centit le akarnál faragni, az csak szó szerint menne, a csontodból...
2017. jan. 31. 13:32
 17/20 anonim válasza:

Szia.

Csak két kérdés. :D

Hány éves vagy, és melyik megyébe laksz?

2017. febr. 2. 19:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem tudsz 10 centit a csípődből lefaragni, mert így is kilátszik a csontod. Nem a háj miatt széles a csípőd, hanem ilyen a csontozatod.

Amúgy nagyon vékony vagy, de a csípőd soha nem lesz 10 cm-vel keskenyebb, mert csontból nem lehet fogyni.

A felsőtested túl hosszú, a lábad rövid.

2017. febr. 5. 02:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem jó alakod van.

Megkérdezhetem, hogy hasra szoktál edzeni vagy genetika?

19/l

2017. febr. 6. 23:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen, igen, igen! Jelentkezz, szuper az alakod, gyönyörű! Hajrá! ~ egy modell lány
2017. febr. 7. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!