Ilyen alakkal jo lennek modellnek, vagy ne? (Bovebben, keppel egyutt lent. )
Ez meg nyari kep, ezert vagyok itt-ott barnabb (azota kikopott, tudom, hogy a modelleknek feher bor kell). [link]
Es az lenne a kerdes meg, ha a csipomrol tiz centit le kellene dolgozni (soha eletemben nem csinaltam meg ilyen "na most egeszseges leszek" dolgot), megprobaljam-e, vagy ugy mar tul sovany lennek es az egeszsegtelen lenne? Uhh, ertitek.
Koszonom a valaszokat, akkor leszurtem azt, hogy nem kene fogynom (vagyis hogy az elmeletileg nem lenne egeszseges, hm).
Egyebkent csak arra valaszolnek/reagalnek, hogy ez mar nem egeszseges: egeszseges vagyok (oke, jelenleg kicsit meg vagyok fazva, de shh), nem eheztetem magam, meg csak nem is eszek egeszsegesen, szimplan a genetika es a sport miatt nezek ki igy. :)
De amugy arra lettem volna kivancsi, hogy az a tiz centi le lenne e dolgozhato (uh, de butan hangzik ez a mondat).
Plusz: a labujjaim nem tiz centisek, csak kicsit furcsak es nem mozognak, egesz szorakoztato rajtuk szornyulkodni. Hobbim, lol.
Otos: igen, az aranytalansagtol en is parazok, a labaim se olyan hosszuak, mint a modelleknek - szerintem.
Hatos: 182, meg pont hatareset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!