Szerintetek szép vagyok?
Szeretnék modellkedni majd, de nem igazán tartom mostanában magam szépnek, mert sok kritika ért az utóbbi 2-3 hónapban, szerintetek szép vagyok ? Itt van 4 kép ^-^:
" az asszisztens is ugyanugy terdelhet a jobb munkaert, mint egy modell"
Ezzel vigasztalod magad?
#21 megelőztél pont ezt akartam írni
Egyébként egy olyan embernek akinek nincs sok önbizalma nem való a modell szakma. Szép lány vagy de nem modellnek való. Én ennyi idősen ugyanígy modell akartam lenni beajánlottak ügynökséghez az első Az volt hogy egy picit fogynom kéne 48kg 170cm voltam. Aztán csináltunk portfólió képeket ahol úgy ki mázolták a testem minden részét hogy úgy nézetem ki mint egy barbie ezzel is erősítve azt hogy nem vagyok természetesen szép. Majd a fotós úgy bánt velem mint egy bábuval ráadásul azt is közölte hogy bandzsa vagyok. Ott hagytunk elég sok pénzt is egy melóra elmentem de annyira kikészítettek hogy soha többet nem mentem.
21, 22.
Epp a csunya, irigy emberek vigasztaljak magukat ezzel, hogy probaljak bemocskolni a modelleket. Minden szakmaban van ilyen, de te biztos Mihalik Eniko vagy, hogy ennyi mindent tudsz. En nem terdeltem, nem is fogok par kampanyert, megis elertem dolgokat. Es ha buta libanak, hiszel, rendben, nem ismerlek, s ez lepereg rolam, de elmondom, hogy orvosnak keszulok, ez csak hobbi:)
Az összes barátnőd meg fogja még kérdezni ugyanezt?
Kezdted te Pannika, utánad jött Erika..és mindketten jöttök ezekkel az ocsmány kutyás képekkel.
Dagadt vagy, semmi esélyed modell lenni. Gyorsan felejtsd el. Az arcod sem valami szép. Ezen már a smink sem segít.
Szakmabeli vagyok higgy nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!