Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek szép vagyok?

Szerintetek szép vagyok?

Figyelt kérdés

Szeretnék modellkedni majd, de nem igazán tartom mostanában magam szépnek, mert sok kritika ért az utóbbi 2-3 hónapban, szerintetek szép vagyok ? Itt van 4 kép ^-^:

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. jan. 9. 09:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ha modell szeretnél lenni, akkor változtatni kellene a stílusodon. Kövesd a divatot, pl. smink, haj, öltözködés. Egy ügynökséget sem érdekel egy lány aki 15 évvel levan maradva.

Plusz járj el sportolni, hogy szép alakod legyen.

2017. jan. 9. 10:11
 12/28 A kérdező kommentje:

ez természetesen nem én vagyok, de ilyesmi stilusom van ^-^:

[link]

2017. jan. 9. 10:15
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tucat és átlag divat.
2017. jan. 9. 10:16
 14/28 A kérdező kommentje:
Igen, és a mai , de amugy is ha modellekről beszélünk akkor nem ők öltöznek hanem öltöztetik őket, aztán meg megvan a magánéletükben az egyedi stílusuk
2017. jan. 9. 10:17
 15/28 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagy szép egy átlagos kiscsaj vagy a fejed meg pofók felnőtt korodra kalácsképű leszel. Ne álmodozz ilyenekről nem is értem hogy jutott eszedbe. Palvin Barbi az Palvin Barbi nézz már tükörbe!
2017. jan. 9. 10:29
 16/28 anonim ***** válasza:
68%

15 vagyok és lány és szinte 2 évig modell akartam lenni. Mert vékony vagyok még magas meg egyedi arcom van blabla...aztán Rajottem h nem. Nekem ez nem kell . Inkább keresek egy jó munkát, karriert építek ,tanulok ,dolgozok ,élem az életem. Nekem mégindigó kicsi az önbizalmam, és ha látok egy vékony modellt a tvben vagy bárhol, elég nymott érzéseim lesznek...mert ma így is nagyon vékony vagyok, h lehetnek vékonyabb ? Akkor talán felveszek modellnek...Maradj olyan amien vagy és ne akarj modell lenni.

Remélem megfogadod a tanácsom...egyébként nagyon aranyos ,kedves szexi arcod van. Ha egy kicsit edzel hasra és lábra ,gyönyörű curvy formás lesz és szivdoglesztoen fogsz kinek csajszi. Fél a fejjel

2017. jan. 9. 10:29
 17/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon aranyos, helyes kislány vagy.

Nekem tetszik az arcod. Az ilyen kerek pofi mindig aranyos. És azért, mert valakinek kerek az arcformája még nem pufi.

Azt egy fotós tudná megmondani, hogy mennyire vagy fotogén. Lehet, hogy tök jó képeket lehet rólad készíteni. De lehet, hogy csak átlagosat.

De ezt ki lehet próbálni. Nagyon sok fotós van már, akikhez bárki mehet. Nyilván ez pénzbe kerül. De ha modell nem lehetsz, akkor szerintem érdemes meglepni magad egy ilyen fotózással egyszer. :)

2017. jan. 9. 10:33
 18/28 anonim ***** válasza:
Átlagos vagy. Semmi különlegesség nincs az arcodon de ennek ellenére szép vagy csak nem modellnek való . Inkább szerezz egy jó szakmát és modellkedj hobbiból.
2017. jan. 9. 10:37
 19/28 anonim ***** válasza:

En modellkedek, nem tudom mennyi idos vagy,de kb. Korodbeli lehetek. Az alkatod tenyleg nem modellalkat, de ha a fejlidesed utan izmosodni, fogyni szeretnel, siman elerheted. Ehhez kell meg a 172+ cm, de meg nohetsz is. Az arcod atlagos, igy mar nincs sok eselyed, hisz rengeteg magas, vekony, karakteres arcu lany se jut be. Az angol tudas es onbizalom is alapkovetelmeny, az sem art ha jol mozogsz a kifuton, s a veredben van a pozolas. A megnyero szemelyiseget is keresik, hisz interjuk, castingok soran a kedvesebb, nyitottabb lanyokat jobban szeretik.

Arnyoldala annyi van, mint minden mas munkahelynek, az asszisztens is ugyanugy terdelhet a jobb munkaert, mint egy modell, csak az utobbiakat jobban szeretik szidni az emberek, hisz valami rosszat kell talalni bennuk. Szerintem szep vagy, es ne foglalkozz a rosszmajuakkal, sok sikert, barmelyik karriert is valasztod!

2017. jan. 9. 10:38
 20/28 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem szép vagy! Elég sok gonosz ember van itt.

Azt nem tudom, hogy modell lehetsz-e, de a smink kifejezetten jól áll.

2017. jan. 9. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!