Hogyan nőhetnék gyorsabban?
Az ilyen hozzászólásokat légyszi ne írjátok le, hanem ugorjatok egy másik kérdésre! Csak hasznos tanácsokat kérnék, ha pedig nem lesz válasz, nincs tanács = nincs semmi, és majd szépen lassan növögetek (vagy nem növök többet).
KÖSZÖNÖM! :)
Az evés (minőségi kaja sok fehérjével, jóféle szénhidráttal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, vitaminokkal, stb.) + megfelelő mennyiségű víz ivása + alvás (az utolsó fázisában nő az ember, tehát ha lerövidíted, akkor már fel kell kelned mikor épp' nőnél :( ) + mozgás a növekedés 'záloga'.
Ja, és ne dohányozz! Az visszaveti a növekedést.
(Persze vannak magas dohányosok, de ezt mindenkinek magához mérten kell néznie. "Ha nem cigiztél volna 14 éves korodtól, akkor 3 cm-rel magasabb lennél.")
A stressz, az izgulás, idegeskedés szintén ellentétesen hatnak.
Dinoszaurusz nem létezik
"NEMÉRDEKEL CSAK AZ ÍRJON AKI TUDJA HOGY LÉTEZIK"
De mondjuk, hogy kihaltak már.
"El lehet menni másik kérdéshez, várom az értelmes kommenteket"
Kedves utolsó!
Igen, engem is érdekelnek a dinoszauruszok, de tényleg kihaltak. Bár, ami azz illeti, nem hiszem, hogy tudnánk együtt élni velük, mivel eléggé másak az életkörülményeink.
De beszélgessünk még erről, mert nagyon a témához illik! Szerinted ők miért nőttek olyan nagyra? Akkor dínózzunk, ha úgyis OFFoltál. Puszi!
Köszönöm az értelmes hozzászólást az utolsó előttinek, köszönöm! :)
Az agyuk picike volt, mint pár embernek;)
Sajnos neten keresztül nem tudom jól közvetíteni magam. Ha lehetne 3cm-t nőni kevés idő alatt akkor a kis 150cm-s lánykák nőnének most 3cm-t aztán később aztán ismét. Lol. Te se gondolod komolyan.
Az előttem lévő meg alapvető dolgokat írt le amitől jobban fogod érezni magad a bőrödben.
Írták, hogy nem lehet te meg erre ragaszkodsz, hogy deigenis. Egyél egészségesen, sportolj, kosarazz esetleg, de gondolj bele, a hajadat meg tudod növeszteni egy-két hónap alatt, ha genetikailag lassan nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!