Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogyan nőhetnék gyorsabban?

Hogyan nőhetnék gyorsabban?

Figyelt kérdés
Szeretnék kb. 3 centit nőni, viszonylag kevés idő (1-2 hónap) alatt. Tudtok mondani hasznos tanácsokat ezügyben? Ha egészségesen (változatosan, sok zöldség-gyümölcs) eszem, akkor van esély, hogy gyorsabban nőjek, vagy amellé más is kell?

2017. jan. 8. 14:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
esélytelen. ez nem így működik.
2017. jan. 8. 16:19
 2/11 A kérdező kommentje:

Az ilyen hozzászólásokat légyszi ne írjátok le, hanem ugorjatok egy másik kérdésre! Csak hasznos tanácsokat kérnék, ha pedig nem lesz válasz, nincs tanács = nincs semmi, és majd szépen lassan növögetek (vagy nem növök többet).

KÖSZÖNÖM! :)

2017. jan. 8. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Ilyen sajnos nincs. Hany eves vagy, hany centi, a szuleid milyen magasak?
2017. jan. 9. 10:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Nincs semmi varázsszer erre.
2017. jan. 15. 19:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Az evés (minőségi kaja sok fehérjével, jóféle szénhidráttal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, vitaminokkal, stb.) + megfelelő mennyiségű víz ivása + alvás (az utolsó fázisában nő az ember, tehát ha lerövidíted, akkor már fel kell kelned mikor épp' nőnél :( ) + mozgás a növekedés 'záloga'.

Ja, és ne dohányozz! Az visszaveti a növekedést.

(Persze vannak magas dohányosok, de ezt mindenkinek magához mérten kell néznie. "Ha nem cigiztél volna 14 éves korodtól, akkor 3 cm-rel magasabb lennél.")

A stressz, az izgulás, idegeskedés szintén ellentétesen hatnak.

2017. jan. 23. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

Dinoszaurusz nem létezik

"NEMÉRDEKEL CSAK AZ ÍRJON AKI TUDJA HOGY LÉTEZIK"

De mondjuk, hogy kihaltak már.

"El lehet menni másik kérdéshez, várom az értelmes kommenteket"

2017. márc. 6. 18:08
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Igen, engem is érdekelnek a dinoszauruszok, de tényleg kihaltak. Bár, ami azz illeti, nem hiszem, hogy tudnánk együtt élni velük, mivel eléggé másak az életkörülményeink.

De beszélgessünk még erről, mert nagyon a témához illik! Szerinted ők miért nőttek olyan nagyra? Akkor dínózzunk, ha úgyis OFFoltál. Puszi!

Köszönöm az értelmes hozzászólást az utolsó előttinek, köszönöm! :)

2017. márc. 6. 20:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Az agyuk picike volt, mint pár embernek;)

Sajnos neten keresztül nem tudom jól közvetíteni magam. Ha lehetne 3cm-t nőni kevés idő alatt akkor a kis 150cm-s lánykák nőnének most 3cm-t aztán később aztán ismét. Lol. Te se gondolod komolyan.

Az előttem lévő meg alapvető dolgokat írt le amitől jobban fogod érezni magad a bőrödben.

Írták, hogy nem lehet te meg erre ragaszkodsz, hogy deigenis. Egyél egészségesen, sportolj, kosarazz esetleg, de gondolj bele, a hajadat meg tudod növeszteni egy-két hónap alatt, ha genetikailag lassan nő?

2017. márc. 6. 23:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Inkább dinoszaurusznak kéne lenned neked is! :) A kérdés kiírása ta már 2 cm-t nőttem, igaz, hosszabb idő telt el, remélem nem zavar. Az utálóknak és pici hülyéknek, mint te, remélem leesik az álluk, mert igenis van rá módszer, köszönöm szépen, megoldottam egyedül (és a két értelmes válaszolóval).
2017. márc. 19. 12:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Számozd meg légyszi ki volt az a 2 értelmes válaszoló itt.
2017. márc. 19. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!