Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A modellkedés összehasonlíthat...

A modellkedés összehasonlítható a prostitúcióval?

Figyelt kérdés
szóval nekem ez az egész szitu olyan gázosnak tűnik persze professzionális igazi nemzetközi model managelésre gondolok de akkor is ez,hogy kiküldik külföldre a lányt mindent fizetnek neki de ott kell laknia másokkal és ha hívják castingra kell mennie ha kap munkát azt kell csinálnia felvennie amit mondanak neki stb. ez nekem olyan gázos,mert láttam egy prostikról szóló filmet és abba is az van,hogy kimennek a lányok ott laknak eggyütt és éjszakára ki kell álniuk utánna meg azt kell csinálniuk amit mondanak neki a kuncsaftok... szóval a kettő összevethető? A MODELLEK K**ÁK?
2016. dec. 30. 10:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
Azért a modellnek nem kell mindenkivel össze feküdnie...teljesen más.A prostiknak az undorító büdös emberekkel kell hogy le feküdjenek a modelleknek meg tiszta körülmények között ruhákban pózolni, ami valljuk be egyébként szerintem nem lehet valami jó mert igaz hogy bábúként kezelnek de ezért elismerést is lehet kapni, önbizalmat ad, míg a prostiknak inkább elveszi az összes önbizalmát ez a megalázó munka.
2016. dec. 30. 15:24
 12/16 A kérdező kommentje:
hidd el testvérem a modellek is sokat szoktak szenvedni megbántják őket a jliensek sírnak...én tudom:D
2016. dec. 31. 01:32
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
Ezt nagyon tudod akkor ezek szerint,de azert allitod,hogy a modellek k.urvak. Pedig ez csak a buta,tajekozatlan es irigy emberek allaspontja.
2016. dec. 31. 11:16
 14/16 A kérdező kommentje:
temeg nemlehetsz több 14nél
2016. dec. 31. 12:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Micsoda visszavagas,kerem szepen😀 Nem talalt amugy.

Es nem 14 evesnek gaz lenni,hanem tajekozatlannak.

2016. dec. 31. 15:05
 16/16 anonim ***** válasza:
14. és 16. Kicsivel előtted írta le a kérdező, hogy nem ő tartja a modelleket --- nak, hanem azokat nem érti, akik annak tartják őket. Vágesz?
2017. jan. 1. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!