A modellkedés összehasonlítható a prostitúcióval?
Összehasonlítható, és az összehasonlítás eredménye az, hogy a modellek nem k#rvák, és a k#rvák nem modellek.
A kettő között igen nagy különbség van, mégpedig az, hogy a k#rvák szexuális szolgáltatást végeznek, a modellek pedig nem.
A kettő persze nem zárja ki egymást, tehát léteznek olyanok is, akik mindkettő kategóriába beleférnek.
De ha tisztán csak ezt a két dolgot akarod összehasonlítani, akkor azért látni kell a különbséget.
2016. dec. 30. 10:23
Te hülye vagy komolyan, már bocsi.
2016. dec. 30. 10:24
Minden osszehasonlithato, csak nem erdemes. Teljesen mas a ketto.
2016. dec. 30. 10:26
Egy focistának is azt kell csinálnia, amit mondanak neki. Meccsen és edzésen meghatározott ruhát kell felvennie, vendégszerepléskor együtt kell laknia a csapattársaival. Mégsem gondoljuk, hogy a focisták, prostik lennének. Ahogy az első leírta, a prosti olyan személy, aki pénzért cserébe szexuális szolgáltatást nyújt. A modell (és a focista) nem.
2016. dec. 30. 11:00
Igen és aki kollégiumban lakik az is prosti, mert együtt alszik más lányokkal és arra kötelezik, hogy tanuljon.
2016. dec. 30. 11:07
6/16 A kérdező kommentje:
jó...én arra gondoltam a modellek mennyire fekszenek le a munkáltatójukkal,hogy jobb munkát kapjanak így már érthető a kérdés? akkor már bizony nyújtanak szexet:)
Előfordul ilyen, mint ahogy számos más foglalkozásnál is előfordul ilyen.
2016. dec. 30. 11:16
"jó...én arra gondoltam a modellek mennyire fekszenek le a munkáltatójukkal,hogy jobb munkát kapjanak így már érthető a kérdés? akkor már bizony nyújtanak szexet:)"
Ezek alapján egy vízvezetékszerelő is hasonló, ha lefekszik veled. Vagy a 90 éves néni, aki gesztenyét árul a piacon, mellékesként pedig eljuttat a csúcsra a sarkon. Szóval bármiféle foglalkozásról is legyen szó, mindenki lehet prosti.
Bárki nyújthat szexet ":)".
Így már érthetőek a válaszok?
Nem nem értettük a kérdést, hanem egyszerűen te olyan részlettel akarod magad igazolni, ami nem helytálló.
2016. dec. 30. 12:04
9/16 A kérdező kommentje:
AKKOR MÉGEGYSZER AZ IGAZAMAT AKAROM--->MIÉRT MONDJA RENGETEG EMBER A MODELLEKRE H. KUR*VÁ*K?
Mert tudatlan irigy barmok. Van ismerősöm modellkedett egy időben, volt külföldön itt-ott, de soha nem kértek tőle szexet, önerőből jutott oda, ahova. Persze vannak lányok akik hajlamosak bevállalni extrákat a jobb munkákért, de ez nem csak ebben a szakmában jellemző, mert titkárnő is térdelhet a jobb fizetésért, de akár egy bolti eladó is. Viszont szerencsére nem ez a jellemző.
2016. dec. 30. 12:19
Kapcsolódó kérdések: