Az szerintem előny, hogy a mellbőséged nagyobb mint a csípőbőséged, mivel sokkal esztétikusabb mint pl. akinek szélesebb a csípője, mellben pedig sehol semmi.
A derékbőséged picit soknak tűnik, de ha sportolsz, akkor vékonyodhat a derekad. A magasságról pedig annyi hogy a lábaidnak kell hogy hosszúak legyenek és nem a felsőtestednek. Az arc is számít. Küldhetsz képet ha akarod hogy őszinte véleményt mondjak.
2016. nov. 3. 19:14
13/20 A kérdező kommentje:
Csak hogy mindenki örüljön :D igen tudom hogy most néhány delikvens vernifogja rá de tényleg kíváncsi vagyok hogy jó e lennék modellnek vagy sem. (a privátban való ismerkedést mellőzzük ha van véleményed akkor ott elmondhatod vagy ha tudsz tanácsot/kritikát adni azt is szívesen elfogadok.)
Szerintem nem vagy modell típus. Átlagos lány vagy. Se csúnyább se szebb nem vagy a tömegtől. Ezt nem sértésnek szánom, de gondolom őszinte véleményt vársz és nem hamis dicséreteket. Szerintem nem kellene a modell szakmában próbálkoznod.
2016. nov. 3. 19:58
15/20 anonim válasza:
Köszönjük a képet! Bejönnek a sportos alakú lányok, így tetszik az alakod. Megmutatod magad bikiniben is?
2016. nov. 3. 20:16
16/20 anonim válasza:
jó alakod van, de messze nem modell-alkat. egyszerűen nem vagy elég nyúlánk hozzá és kész. plusz az arcod sem modelles, már amit ennyiből látni.
2016. nov. 3. 21:14
17/20 anonim válasza:
Hol mérted a csípőd? Csak mert a 84centi elég irreálisnak tűnik.
2016. nov. 3. 22:15
18/20 anonim válasza:
Magassag oke,a csipodre hizni kene 1 cmt,a melled nagy,a derekad pedig egyenesen oriasi...
2016. nov. 3. 22:23
19/20 anonim válasza:
szerintem ez nem fog menni Tita
üdv,
Dörrentős
2016. nov. 17. 19:50
20/20 anonim válasza:
"Kendall jenner is 59kg"
Kendall 54 kg, és ehhez 179 cm. Plusz ő Kendall Jenner.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!