Lehetnék fotómodell?
Régi álmom, hogy modell legyek, de cukorbeteg vagyok. Viszont minden adottságom meg van hozzá, hogy modell legyek. Lehet esélyem? vagy felejtős?
15 éves vagyok,
178 cm magas,
derékbőség: 63 cm
csípőbőség: 85 cm
Azt tudom, hogy kifutó modell nem lehetek, de fotómodell?
Szerintem vannak olyan ügynökségek ahol házhoz mennek mert itt szerintem az egézségeden van a hangsúly, meg ma néztem hogy 45%-ban hasznos válaszokat írok, ezt ne figyeld mert nem szoktam îrni válaszokat, talán ez a 2. Alkalom, de azért ne vedd készpénznek a szavam mert ezt kilogikáztam. :)
17/F
Milyen ugynokseg menne hazhoz?:D
Gondolom attol,mert cukorbeteg vagy,el tudsz menni egy irodaba. Eloszor is,fontos lenne,hogy megnezzenek. Gondolom,lattak mar cukorbeteg lanyokat,es tudjak,mennyit lehet belole kihozni.
Sok sikert!
Ha nem a kinézeteden van a hangsúly, akkor miért írtad le a méreteid?
Csak hogy válaszoljak is a kérdésedre, én már voltam fotózáson is, több ügynökséggel is beszéltem már, és kutyát nem érdekelte pl. az, hogy én erősen allergiás vagyok. Persze nem egy a 2 dolog, azon volt a hangsúly, hogy az ilyesféle dolgok a modellkedés terén nem érdekeltek, ha a külsőt nem befolyásolja.
15/L
Gondolom 15 évesen nem lehet olyan súlyos a betegséged, hogy ájulj, mint ahogy fentebb írták. Bár nem tudom, ha gyakran lépnek fel ilyen zavarok, akkor az egészséged érdekében keress más "álmot".
Előző voltam!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!