Merjek bele vágni? Ha igen milyen ügynökséghez lenne érdemes?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok 52 kiló (48 kilóra le szeretnék fogyni) vékony a derekam és a hasam, mint egy deszka viszont nagyok a melleim ( 75 F) ikább popsis és combos vagyok, de nem igazán van rajtam fölösleg, kék szemem van és válig érő barna hajam, hátul fel van nyiratva és a jobb fülem el kezdtem ki tágítani (most 3mm) viszont a bal fülem végig ki van lyukasztva, szeplős vagyok és nagyon fehér bőröm van, kedves arcom van, hosszú szempilláim, mindig meg dicsérnek hogy szép vagyok csak tönkre teszem magam2016. szept. 17. 21:25
11/16 A kérdező kommentje:
Fültágitom sikeresen el hagytam szóval nem is látszik h tágítva volt,és én a combos meg popsisat úgy értettem h van rajtam felesleg de nem sok ép hogy egy kis husi, a barátom ki is jelentette h szedjek fel pár kilót mert nagyon vékonyy vagyok és ugy nézek ki mint egy barbi baba
2016. szept. 19. 15:49
12/16 A kérdező kommentje:
De amúgy meg ha pl el mennék fehérnemű modellnek (pl) akkor valószínű nem kéne szenvedni az átszabáson és attól független h nagy a mellem vannak ruhák amik csinosak és jók, mivel nincs hasam ezért tudok hordani egy S-es pólót attól független hogy van egy F-es mellem
2016. szept. 19. 18:34
13/16 anonim válasza:
De a divatbemutaton nem S-ses polot fognak radadni,hanem egy olyan ruhat,ami mondjuk 80 cmes mellbosegen all jol. A-s mellem van,es 79-80 a mellmeretem,ugyhogy nem hinnem,hogy az F-es kosarmeret kevesebb,mint 10 centit jelent csak.
Lattal te mar olyan modellt a kifuton,akinek hatalmas melle van?
14/16 A kérdező kommentje:
Mivel alacsonynak számítok nem kerülnék ki a kifutóra :)
2016. szept. 19. 20:11
15/16 anonim válasza:
Hatalmas a melled, így modell karrierről ne is álmodj...
https://www.youtube.com/watch?v=DWT3wFRP-10 Talán nézd meg ezt a videót, ahol részletesen elmondanak mindent.
16/16 anonim válasza:
Ha alacsony vagy, akkor meg miért szeretnél modellkedni? Mondjuk mindegy is, mert alapból nem fognak alkalmazni. A legtöbb ügynökségnél 173cm a minimum, a kifutós munkáknál 175cm+..Az elvárt méretek pedig a következők: 90-60-90, de a mellméret általában kisebb, 86 szokott a max lenni a legtöbb helyen, nem véletlen a másik méretsorozat: 86-56-86. :) és azt a tévhitet hogy: "én csak arcmodell szeretnék lenni", kérlek hagyjátok..Ilyen nincs.. Ugyanis ezért modell egy modell jó esetben, akit kifutóra is tudnak küldeni, ugyanakkor egy arcfotózásnál is tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!