Mit gondoltok? Lenne esélyem?
Figyelt kérdés
173 cm - 80 - 61- 852016. szept. 15. 23:26
3/11 anonim válasza:
Modellkedésre? Csak arc alapján nehéz megmondani. Teljes alakos kép is kéne szemből, oldalról, hátulról, fürdőruhás vagy fehérneműs hogy lássuk az alakod + vágj különböző arckifejezéseket
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
2016. szept. 16. 10:31
5/11 anonim válasza:
Bocsi, tudom hogy nem voltunk segítőkészek... csak a képből pl. nem tudom eldönteni, hogy a hajad takarja-e a melleidet vagy olyan nagyok, hogy nem látszanak rajta.
6/11 A kérdező kommentje:
2016. szept. 16. 12:40
7/11 anonim válasza:
szerintem igen, de konkrétan egy modellügynökség tudná neked ezt megmondani
8/11 anonim válasza:
Még mindig nem egészalakos kép egyik sem, de ebből már lehet gyanítani, hogy jó alakod van:
Persze lehet hogy három lábad van vagy ilyesmi :D
9/11 A kérdező kommentje:
:D köszi
2016. szept. 16. 15:40
10/11 anonim válasza:
Őszinte leszek és nem fogok köntörfalazni!
Nem hinném, hogy valaha is modell lehetsz. Nem akarlak megbántani de nincs benned semmi exta.
Szép vagy, félre ne értsd de olyan átlagosan szép nem pedig extra.
Tényleg nem akarlak megbántani de úgy gondolom ha már írok választ akkor az igazat írom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!