Miért csak a ronda mutáns zsiráf lányok lehetbek modellek? Olyan csunyák és még gebének is kell lenni. Akkor miért panaszkodnak a magass lányok?
Ez a lány neked hol ronda?! Én örülnék, ha ilyen arcom lenne. :(
Töpszli&sportos
"ez troll kérdés vagy irigykedő tini kérdés?"
A kettő ugyanaz...
Inkább legyen vki gebe meg zsiráf, mint hogy ilyen botrány helyesírással írjon... hol tanulsz, istállóban a lovakkal? És ne jöjj azzal, hogy "telórólírtambocsikaaaa", mert az nem mentség arra, hogy a magast 2 s-sel írod pl. meg a tárgyragokat duplázod.
Amúgy meg:
- nem minden magas lányból lesz modell, nem mindegy, milyenek az arányai, a bőre, a haja, az arca... akiből meg nem lesz modell, az igenis szenved egy csomó dologtól. Ruhát alig lehet rájuk kapni rendeset olcsón, kevesebb pasiból válogathatnak, ha felvesznek egy magassarkút, már egy fejjel a tömeg fölött vannak, néha aránytalanok is
- a modellnek ruhafogas funkciója van, kiv. glammodelleknél meg fehérneműmodelleknél... a kifutón nyilván nem a 160 centis 90 kilós csajszik fognak flangálni, hanem olyan testalkatú nők, akiken a legjobban lehet látni magát a ruhát. Ott nem az a lényeg, hogy a modell hogy néz ki a ruciban, hanem hogy a ruci hogy néz ki
- vannak dolgok, amik igenis szépnek számítanak hpsszú idő óta, pl. a hosszú lábak
26. vagyok:
ja, és én a 160 centis 90 kilós kategória vagyok, bevallom. De ha lefogynék, sem mutatna rajtam úgy egy ruha (amit a maga teljes valójában kell bemutatni a közönségnek egy kifutós bemutatón, aki nem az átlag Janka, hanem bizony a leghíresebb magazinok, buyerek, divatdiktátorok... ők nem azt fogják nézni, hogy jól áll-e a 160 centis kislánykának a ruha... nem, ők CSAK a ruhát nézik).
203 cm vagyok, meg 136kg, én mi vagyok? Xd
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!