Szerintetek szép ez a modell lány?
Figyelt kérdés
Egy másik kérdésnél egy 62%-os válaszoló azt állította, hogy ez ő. Szerintetek szép?
Egyébként elég szépen lehordta a másik képen szereplő lányt, hogy nem különleges, átlagos, nem modellnek való stb.
2016. aug. 28. 19:44
11/30 anonim válasza:
Azért az elég jó,higy nagyjából ott az 5.oldalon szóltam hozzá,de oke. Mellesleg had írjanak amit akarnak,ha ők ettől boldogabbak,akkor nyugodtan.
12/30 anonim válasza:
Micsoda világkatasztrófák... ennél nagyobb gondok aztán nincsenek, minthogy ki mennyire szép és mennyire nem. Szánalmas felszínesség.
13/30 Ibi9669 válasza:
Azert a kerdezo se normalis h nem bir leakadni a masikrol meg a csajse
14/30 anonim válasza:
A modellek szerintem úgy általánosságban nem kiemelkedő szépségek. Ez a lány kimondottan ellenszenves, és nagyon vékony is. De modellnek megfelel.
15/30 anonim válasza:
Hát... ő se szép, és elég átlagos ő is.
15/L
16/30 anonim válasza:
Ahjj.nekem nem hozza be a képet.:/
17/30 anonim válasza:
a külseje tetszik. nem dobom hanyatt magam tőle, de szép.
19/30 anonim válasza:
Szépnek nem szép, de mivel ők leginkább mozgó ruhafogasok, ez tök mindegy is.
20/30 anonim válasza:
Ezt a lanyt szemelyesen ismerem es elso latasra mindenki termeszetesen elhordhatja mindennek .
Agartestu? szivem erre van kereset a modellvilagban,180 centi es 87-es csipoje van ami TOKELETES!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!