Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Palvin Barbaráról vélemény?...

Palvin Barbaráról vélemény? Szerintetek szép? Képek lent

Figyelt kérdés

Én nem igazán kedvelem,de azt nem tagadom,hogy nagyon szép. A szeme kifejezetten tetszik nekem.

1, [link]

2, [link]

3, [link]

4, [link]

5, [link]

2016. aug. 23. 21:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem gyonyoruszep, sok mindent elert, raadasul minden hatter nelkul! Peldakepnek valo!!
2016. aug. 24. 21:03
 22/26 anonim ***** válasza:
63%
Nem tehetek róla, de nekem mindig egy ponty jut eszembe a fejéről. Az alakja sem szép, és nem azért mert nem csontkollekció, hanem azért, mert olyan teste van, mint egy 12 éves tininek.
2016. aug. 26. 14:29
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Szép, de szerintem a belső sokkal fontosabb, nála csak külsőt látni... sajnos!
2016. aug. 27. 18:28
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Szép, viszont szerintem nem annyira, mint amennyire "felturbózzák", hogy: HŰŰŰŰ DE SZÉP.

(Mellesleg nekem sem szimpatikus.:))

2016. szept. 1. 22:06
 25/26 anonim ***** válasza:
Szépnek szép, de a belső értéke az egy nagy nulla.:)
2016. dec. 20. 21:33
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
A leggyönyörűbb nő a világon szerintem, és belsőleg is nagyon rendben van.Fotómodellnek tökéletes, nem láttam egyetlen rossz fotót se róla, még ha direkt pofákat vág, akkor is bájos, és gyönyörű. Igaz elfogult vagyok vele, mert szerelmes vagyok belé reménytelenül, aminek nem sok értelme van tudom, és káros is, de ez van.
2017. jan. 8. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!