Palvin Barbaráról vélemény? Szerintetek szép? Képek lent
Figyelt kérdés
Én nem igazán kedvelem,de azt nem tagadom,hogy nagyon szép. A szeme kifejezetten tetszik nekem.
1, [link]
2, [link]
3, [link]
4, [link]
5, [link]
2016. aug. 23. 21:09
11/26 anonim válasza:
A rosszlanyok hu -n szebbek vannak olcsobban.
12/26 anonim válasza:
Számomra az egyik leggyönyörűbb lány,akit valaha láttam,de emberileg nekem sem szimpi.
Lány vagyok én is:)
13/26 anonim válasza:
Nyilvan szep, kulonben nem tartana ott ahol. Viszont eloben semmi extra, kb mint egy fius tinilany. Rettenetesen buta is! Parosul benne egy pesti csuttyo meg egy 4 eves csillam poniert rajongo kislany. Az alakja viszont botrany! Gorbe a laba, idomtalan es hájas! Pl mikor a sport illustrated cimlapjan volt, azt hittem o mar plus size modell, olyan dagadt! Nem hiaba osztottak annyian, erre az volt a valasza: en sem vagyok mar olyan vekony, mint 18 evesen! Hany eves?! 22?! Nem 66! Milyen ostba mar???
14/26 anonim válasza:
Szep! Csini.:) de tul van dicserve. Annyira nem kulonleges. Szep arc haj szem. De megsem akkora szam, mint mondjak. Irjak..:)
15/26 anonim válasza:
Szerintem is teljesen átlagos.Nincs benne semmi extra.Szépnek sem mondanám.De nem ismerem.
16/26 anonim válasza:
teljesen átlagos, csak azért modell mert nagyon szimmetrikus az arca, sminkelve meg szinte mindenki jól néz ki
17/26 anonim válasza:
Ami különleges benne az a szeme és a tekintete...
A többit mind meglehet találni az utcán. Annyira nem szép mint amennyi gázsit kap érte. De inkább már a nevét fizetik meg már:)
Amúgy nem hinném hogy valami baromi művelt vagy kedves lenne.
18/26 anonim válasza:
én régen nagyon szépnek tartottam, most már egyre kevésbé. van egy bizonyos póza és mimikája, amivel nagyon szép, de más szögből meg kifejezetten fura krokodilfeje van. a teste meg teljesen átlagos, nem modellnek való, az utcán kb minden 2. lány alkalmasabb lenne kifutóra. kicsit olyan trampli tehenészlány hatása van, aki a falu szépe. meg hát elég rosszindulatúnak és butának is tűnik a videókból.
19/26 anonim válasza:
Szép nő, de valami hiányzik belőle nem tudom...Nekem beképzeltnek tűnik, elszállt magától és emiatt kicsit antipatikus nekem, de elismerem szép modell:)
20/26 anonim válasza:
9# egy kg sminkkel ès photo shoppal barki szep. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!