A barátnőm azt mondja h nagyon jó modell lennék. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre, jöhet hideg-meleg, feldolgozom. Szerintetek milyen modell lennék?
2016. júl. 24. 22:51
11/23 anonim válasza:
Teljesen átlagos, semmi extra.
12/23 anonim válasza:
Aranyosnak tűnsz, de modellnek túl átlagos vagy és a modellek vékonyabbak is.
13/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy modell alkat,az arcod sem különleges
14/23 anonim válasza:
Egy átlagos tinilány vagy, nem túl előnyös hajjal és stílus nélkül. Nincs modell alkatod sem. Az arcodból meg nem sok látszik mert fura fejet vágsz.
15/23 anonim válasza:
ne haragudj, de sima átlag csaj van,ráadasul az alakatod sem modellnek való.
17/23 anonim válasza:
Kb minden barátnő ezt mondja a másiknak... átlagos vagy, a modellek többsége pedig elég férfias nőként (fotókon) persze a ruha modellek nőiesek (ahol fontos a forma és a nőies arc), de a kifutó modellek és ezek általában inkább férfiasak mint nőiesek.
18/23 anonim válasza:
Bírom a magyar mentalitást: kizárt, semmi esélyed, felejtsd el..:D Nyilván nem modellalkat a lány, de azért ezt nem feltétlenül így kellene közölni..szerintem :)
19/23 anonim válasza:
Ahogy előttem már mindenki elmondta, nem sajnos nem vagy modellnek való, semmi extra nincs benned, ahogy elnézem a kép alapján alacsony is vagy modellkedéshez jól 170 felett kéne lenned, az alakod se fellel meg sehogy sem egy modellnek, a kép is eléggé előnytelen szerintem, az arcodban sem látok semmi különöset, +elég durva homlokod van ezen a képen, minden hiába, kizárt, hogy modell leszel, lehet bunkóság, hogy így leírtam a véleményem és nem nagyon szépítettem rajta, de ez van, azért sok sikert az életben.
20/23 abcz válasza:
Olyan messze vagy a modelltől mint makó heruzsálemtől kétlábon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!