Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Nektek van olyan ismerősötök...

Nektek van olyan ismerősötök aki autista lány és majdhogynem modellszépségű? Tudtok esetleg autista modellekről?

Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 19:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%

" logikában és magyar nyelvben jó vagyok. :)"

Ezt elég nehéz elhinni annak aki azt írja hogy "első mazsom" :D

De jól van, majmokkal nincs időm sem kedvem vitázgatni. Vergődj csak mint disznó a trágyában, ha neked attól jobb. :D

2016. jún. 27. 16:53
 12/17 anonim ***** válasza:
74%

"Ha az autizmusnak nincs köze a szellemileg elmaradotthoz, akkor hogy kerül egy mondatba, egy felsorolásba?! "

Szóval szerinted az egy mondatban szereplő minden egyes szónak ugyanaz a jelentése??

És még te tartod magad jó logikájú személynek és jó magyar nyelvtanosnak, amikor felsorolásban helyett azt írod hogy "felsorolásba"??

Ismered azt a mondást, hogy nem mindegy hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik?

Nos, te egy tipikus "hülye okoskodik" típus vagy. :)

Na de, nem vitázok én sem egy ilyen ostobával. Ahogyan az előző válaszoló is írta, szenvedj csak egymagadban a lapos agyaddal együtt. :)

2016. jún. 27. 17:12
 13/17 anonim válasza:
18%

Nem tudom hányan álltatok itt össze ezen vergődni, de egy szóval sem állítottam hogy egy felsorolásban minden szó ugyanazt jelenti. Hanem valahogy mégis kapcsolódnak, de ha a korábbi példamondataimból nem esett le hogy ez hogyan működik a nyelvben, akkor hiába.

Megyek, lemosom a disznótrágyát magamról - kellett nekem belekeveredni, amikor a malacok még élvezik is. :)

Az eredeti kérdésre meg azt tudom mondani hogy egy magas szinten funkcionáló autista simán lehet modell, úgy hogy nem is tudják róla! Legfeljebb kicsit különcnek tartják.

Ami meg Heather Kuzmich-ot illeti, ő Asperger szindrómásnak vallja magát, de többek szerint félrediagnosztizálták.

2016. jún. 27. 17:22
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
6-os válaszoló vagyok, aki szintén aspergeres. Utánanéztem ennek a modellnek. Mindenhol azt írják, hogy aspergeres, illetve annak mondja magát de vannak olyanok is, akik kételkednek ebben. Mindenesetre nekem kicsit furcsa, mert a modellszakmában gyakoriak azok az események, amelyektől egy autista (egy aspi is, hiába nem olyan "súlyos") összeomolhat, pl. hirtelen változások a napirendben, érzelmek parancsra történő kifejezése gesztusokkal a képeken, öltöztetésnél, sminkelésnél folyton piszkálják, hozzáérnek, nekem ebből már az egyik is elég ahhoz, hogy meneküljek. De mivel nem ismerem a csajt, így nem tudom. Simán lehet félrediagnosztizálva, mivel az életkora alapján abban az időben kaphatta a diagnózist, amikor az asperger még meglehetősen ismeretlen volt szakmai körökben is és sok gyereket ezért el sem küldtek/vittek vizsgálatokra. Az én esetemben is ez volt. De ugyanígy előfordulhatott, hogy mutatott néhány tünetet és ráhúzták a diagnózist.
2016. jún. 27. 20:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Kedves 14-es válaszoló, a 6-os válaszoló nem lehetsz mert a hatodik választ én írtam. Figyelj oda jobban légy szíves.
2016. jún. 27. 20:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Igazad van, valószínűleg egy másik kérdéssel kevertem össze.
2016. jún. 29. 08:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Én autista lány vagyok, és szépnek tartom magam. Meg szerénynek :D Na de viccen kívül, egy-két apróságtól eltekintve elégedett vagyok a testemmel, az arcom kifejezetten szép, meg mások is mondták már, hogy szép vagyok. És az is biztos jelent valamit, hogy általában elég sok srác próbál közeledni felém. Csak a testmagasságom az akadálya annak, hogy modell lehessek, na meg persze az, hogy nem annyira érdekel a modellkedés :)
2016. szept. 20. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!