Szerintetek ez átverés? Mi tegyek?
Épp az egyik barátnômmel voltam a westendbe, és amikor beültünk egy kávézóba odajött hozzánk egy középkorú nô. Azt mondta, hogy egy ügynökség vezetôje és meglenne minden adottságom a modellkedéshez, és mit szólnék ahhoz, ha egyik nap bemennék hozzájuk castingra. Szerintetek bemenjek hozzájuk? Az ügynökségek szoktak leszólítani csak így embereket? Nem átverés? Egyébként én sose gondoltam arra, hogy modell legyek, de lehet, hogy én szívesen bemennék egy castingra, ha nem átverés. És arra is megkérnélek titeket, hogy mondjátok el rólam a véleményeteket, hogy szerintetek tényleg van bennem valami? Vagy csak ô mondta azt?
Méreteim:
Magasság: 173-4 cm
Mellméret: 83 cm
Derék: 61-2 cm
Csípô: 89 cm
15 éves vagyok.
Szia.
A méret rendben van, de ha kicsit utánna nézel a neten láthatod, hogy komoly modelleknek is hasonló méreteik vannak, ha arcra is rendben vagy megeshet, hogy komoly a dolog, de tényleg nem mindennapi dolog lehet az ilyen, szóval, ha ez tényleg igaz, szinte biztos a siker, mert átlagos lányokat nem hívnának be, akiben semmit nem látnak, de pénzt még véletlenül se fizess szerintem fotózás meg ilyenekre, ha látnak benend valamit úgy is állják ezeket. Képet küldhetsz, szívesen írok véleményt, ha még szükséges, de, ha nem akkor is, egyébként, ha már voltál az ügynökségnél a fejleményekre is kíváncsi lennék. 17/F
Sziasztok!
Köszi, hogy ilyen sokan írtatok. Utána néztem a dolgoknak és felhívtam ôket, és szinte biztos, hogy ôk szólítottak le. Kedden megyek be castingra, majd akkor kiderül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!