Vanda122 kérdése:
Lenne esélyem az ICON-nál, ha már ők kerestek meg és így nézek ki? (a többi lent)
Figyelt kérdés
A napokban megkeresett egy hölgy, aki mondta h már régóta figyel (insagramm, facebook) és felkeltették az érdeklődésüket a fotóim. Kérdezte érdekelen-e montam igen, szüleim is belegyeztek elküldtem 4 képet amit most ide is elküldök. Egyébként 14 leszek januárban 168 cm vagyok, mellbőség 80, csípőbőség 80, derékbőség 62. Szerintetek ezzel a kinézettel és adottságokkal várhatok némi nemű jót?2016. jún. 19. 17:06
11/11 anonim válasza:
Nezd meg pl a VM-es lanyok polait. Hasonlitsd ossze magad veluk,ha hasonlo az arckaraktered akkor lehet eselyed.
Viszont ilyen magassaggal maximum itthon dolgozhatsz,meg Azsiaban is 170 cm a minimum magassag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!