Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek szép vagyok?

Szerintetek szép vagyok?

Figyelt kérdés
[link]
2016. jún. 10. 16:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. jún. 16. 21:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia, szép vagy, nekem talán egy kicsit tömeglány külső alapján, meg a képre hivatkozva is. Viszont olyan képet mutass, amin tényleg az arcod van a középpontban. Egyébként a mosolyod viszont káprázatos :) 17/l
2016. jún. 17. 23:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Alig latszik a kepen az arcod, a fény bezavar, a melleidet tetted kozpontba? Tini fiukaknak lehet bejon, es 10/10et adnak, de a lanyok szerintem mint en is, sokkal kritikusabbak lesznek veled.

Amugy modellnek készülsz?...

2016. jún. 18. 14:22
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

Ilyen rusnya teremtés még a kalendáriumban sincsen!

Ez vmi divat lett a csajok körében hogy a mellüket kipakolják!!!!

Úúristeeen!!! De csicska!!

2016. jún. 19. 16:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Te egy k* vagy??
2016. jún. 19. 16:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Legyél büszke a cicijeidre, ne érdekeljen, ide miket írnak. Azért mert egy ilyen dekoratív képet kiteszel, nem leszel "k@va", nehogy lelombozzanak! Nagyon szép vagy, szép az arcod és a mosolyod is, ez a kép pedig szuper. :) 10/11 ++++
2016. jún. 30. 14:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó hozzászóló!

Én kommenteltem ehhez a kérdéshez, negatívumot, a melle miatt, és nem k*rváztam le. Ha pedig azt is tettem volna, Ő kérdezte mások véleményét, akkor ne csak pozitívumra számítson, nem mindenkinek tetszhet mindenki, akkor már nem is tudom, hol állna ez a világ.

A mell kidobására is csak az volt a véleményem, ( bár ezt az ezelőtti kommentemben nem írtam le ), hogy látszik, milyen fiatal, és tini, hiszen ha érett nő lenne, nem dobná ki a mellét, mert tudná, hogy egy IGAZI NŐ nem azzal hódít. Ha viszont csak azzal tud, akkor ott már baj van!

Legyen büszke, persze, én nem írtam hogy ne, és szerintem a többiek sem.

Szép estét!

2016. júl. 4. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Én már öreg vagyok ahhoz, hogy a mai tizen-, huszonévesek tökéletességmániáját magamévá tegyem. Az elég elszomorító, hogy manapság az ifjaknak semmi sem elég jó, és mindenkiben találnak kivetnivalót, folyamatos az elégedetlenkedés és betegesen tökéletesség-fetisiszták.

Ez a lány nagyon szép arcú, ez nem vitakérdés. Gyönyörűek a fogai. Nagyok a mellei. „Kipakolja”? Dehát csak egy olyan felső van rajta, ami ma divatos. A lányok háromnegyede ilyet hord. 15 éve is divat volt már az ilyen dekoltált trikó. Ne legyetek már fiatal létetekre ennyire prűdek és konzervatívak, na meg rosszindulatúak!

41F

2016. aug. 4. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!