Alig latszik a kepen az arcod, a fény bezavar, a melleidet tetted kozpontba? Tini fiukaknak lehet bejon, es 10/10et adnak, de a lanyok szerintem mint en is, sokkal kritikusabbak lesznek veled.
Amugy modellnek készülsz?...
Ilyen rusnya teremtés még a kalendáriumban sincsen!
Ez vmi divat lett a csajok körében hogy a mellüket kipakolják!!!!
Úúristeeen!!! De csicska!!
Kedves utolsó hozzászóló!
Én kommenteltem ehhez a kérdéshez, negatívumot, a melle miatt, és nem k*rváztam le. Ha pedig azt is tettem volna, Ő kérdezte mások véleményét, akkor ne csak pozitívumra számítson, nem mindenkinek tetszhet mindenki, akkor már nem is tudom, hol állna ez a világ.
A mell kidobására is csak az volt a véleményem, ( bár ezt az ezelőtti kommentemben nem írtam le ), hogy látszik, milyen fiatal, és tini, hiszen ha érett nő lenne, nem dobná ki a mellét, mert tudná, hogy egy IGAZI NŐ nem azzal hódít. Ha viszont csak azzal tud, akkor ott már baj van!
Legyen büszke, persze, én nem írtam hogy ne, és szerintem a többiek sem.
Szép estét!
Én már öreg vagyok ahhoz, hogy a mai tizen-, huszonévesek tökéletességmániáját magamévá tegyem. Az elég elszomorító, hogy manapság az ifjaknak semmi sem elég jó, és mindenkiben találnak kivetnivalót, folyamatos az elégedetlenkedés és betegesen tökéletesség-fetisiszták.
Ez a lány nagyon szép arcú, ez nem vitakérdés. Gyönyörűek a fogai. Nagyok a mellei. „Kipakolja”? Dehát csak egy olyan felső van rajta, ami ma divatos. A lányok háromnegyede ilyet hord. 15 éve is divat volt már az ilyen dekoltált trikó. Ne legyetek már fiatal létetekre ennyire prűdek és konzervatívak, na meg rosszindulatúak!
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!