Hogy kezdjek neki?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, az idén leszek 18. 177cm vagyok és 75kg. Már többen mondták hogy modellkednem kene, de eddig nem igazan foglalkoztam vele. Aggaszt, hogy tul sok zsir van rajtam. Ez hatrany lehet? Melyik ugynoksegnel kene probalkoznom es hogyan? Milyen képekkel? Eddig a wam modellugynokseget talaltam, akik férfiakkal foglalkoznak. Mindent szivesen meghallgatok! Koszonom!:)2016. máj. 19. 17:57
1/2 anonim válasza:
A 177 cm a noi modellek magassaga. Ferfiakat 185-tol foglalkoztatnak normalis ugynoksegnel.
2/2 anonim válasza:
177cm az sajnos valóban alacsony, és a súlyod is soknak tűnik a magasságodhoz képest, de azért ezen valamilyen szinten lehet formálni, ha amúgy arcra rendben vagy, és valamelyik modell ügynökség lát benned fantáziát akkor talán van esélyed, de a súlyodat még alakítsd addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!