Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Kezdjek el modellkedni?

Kezdjek el modellkedni?

Figyelt kérdés

178-180 cm vagyok. Minden ismerosem azt mondta menjek el modellkedni, mert szerintük minden adottságom megvan hozzá. Már állítottak meg párszor az utcán is, hogy modellkedjek.

Az arcom egzotikus ( van bennem magyar, arab, német, holland, sváb vér is, szóval elég keverék vagyok). Hosszu egeszseges barna hajam van. Az alakomon szerintem lenne mit javítani. A ruha mérteim S,M gatyánál 36-38.

Melyik modell ügynökséghez érdemes jelentkezni? Tapasztalatok?

2014. dec. 9. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Mell, derék, csípőbőség centiben?
2014. dec. 9. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
kuldj kepet, es mondok velemenyt
2014. dec. 9. 13:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Mell 88derék 62 csipő 84
2014. dec. 9. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha akarsz akkor modellkedj, de csak jobb ügynökségekhez menj inkább... és csak miután már tökéletes az alakod, sportos, izmos, és feszes a bőröd. Mert ez is alap.
2014. dec. 9. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Én leginkább vézna, izom nélküli modelleket látok...
2014. dec. 9. 16:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezek a méretek nagyon jók, max derékból lehetne még -2 cm, de ha feszes vagy, akkor így is jó. Magas is vagy, szóval megpróbálhatod, hiszen nem veszítesz vele semmit.
2014. dec. 9. 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Küldesz képet magadról?
2014. dec. 10. 23:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Jelentkezz! Megvannak a méreteid. Ők majd megnéznek, formába hoznak, mindig jó tanácsokkal látják el a lányokat.
2014. dec. 23. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!