Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Modellkedni szeretnék, alul...

PeppyE kérdése:

Modellkedni szeretnék, alul bővebben, értelmes válaszokat kérek, hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, gesztenyebarna haj, zöld szem, 40 kg, 159 cm, mellméret: körbe 67 cm, már sokan mondták, hogy próbáljak meg modellkedni, hiszen állítólag gyönyörű arcvonásaim vannak és jó testem. Önkritikám nem nagyon van, esetleg megpróbálom:) De hol, mikor? Mennyit nőlhetek még? Hallottam, hogy kell egy középfokú nyelvtudás, 8. Vagyok angol magánsuliban, ez nem hiszem, hogy gond lenne. Kélek segítsetek :) Köszönöm szépen :)
2013. jan. 25. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is beszélned kéne erről a szüleiddel, mert ha modellkedni szeretnél, akkor kell majd a szülői beleegyezés, mert még 14éves sem vagy. Utána kereshettek egy modellügynökséget, aki csinál portfóliót is. Aztán már csak várni kell :) De vannak, modellképző sulik is. Neten biztos találsz róla infot
2013. jan. 25. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát, hacsak nem leszel a következő 2-3 évben 175 centinél magasabb, akkor legfeljebb fotómodellnek lennél jó. Ott tényleg az számít, hogy arányos, vékony és formás legyél.

13 évesen az ember még nincs kifejlődve, szóval a végleges magasságod és alakod még kérdéses. Anyukád, apukád, nagybácsik nagynénik milyen alkatúak, magasságúak? Van elhízott fiatal a családban?

Ha az adottságok jók, akkor érdemes keresni egy jó fotóst és csináltatni egy portfóliót. Ezt feltenni a netre, elküldeni divatcégeknek, modellügynönkségeknek. Persze csak ha komolyn gondolod. Drága elkezdeni, sok kitartás kell hozzá, és nehéz lehelyezkedni, kevesen futnak be.

2013. jan. 25. 10:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat:) nem, nincs túlsúlyos a családban, anyukám 50 kg, 42 éves, viszont egyelőre alacsony vagyok, ami sajnos nagy hátrány
2013. jan. 25. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nem nagy hátrány, hanem kizáró ok. Nagyon alacsony vagy ehhez a szakmához, minimum 173nak kell lenni, de minél magasabb az ember, annál jobb.
2013. jan. 25. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!