Szerintetek megvan az arca a modellkedéshez? (Képpel)
Szerintem nagyon szép és úgy örülnèk ha tènyleg modellkedhetne! Ti mit gondoltok?
Szerintem aranyos. De alig látszik a beállítás miatt és a kép is homályos.
Nem gondolnám modellnek. Legalábbis ez a fotó alapján nem.
Sok dologtól függ az, hogy valaki modell lehessen.Magasnak és vékonynak kell lennie.Mostanság nagy mellel sem rendelkeznek, ahogy észre vettem.Megkell felelnie a paramétereinek is.Lányoknál ez a min. 173 cm-es magasság max. 180 cm.Maximum 62-es derék és 92-es csípő.Ha ezek közül mindegyik megvan, már csak az arcának kell szépnek és karakteresnek lennie.Néha a cuki arcú lányokat is felveszik, őket általában Ázsiába küldik.
De a képen látható lány, szerintem elég hétköznapian néz ki, ennyi erővel bárkiből lehetne modell.
Az is más tészta, hogy az angolt nagyon jól kell beszélnie, mert egy modellt természetesen (a jó ügynökségek) mindig külföldre küldik, ahova senkit nem vihet magával, szóval, ha nem beszél valamilyen világnyelvet, eléggé elveszett lesz.
De, mint mondtam, szerintem ez a lány kevés ahhoz, hogy modell legyen belőle.
Jaj valami kinőtt a szájából :S
Itt is eltakarja a fél arcát a haja.
Egy normális kép kéne szemből, semmi takarás, semmi grimasz.
Bár szerintem már ezekből is látszik, hogy nem egy született modell. A stílusa se modelles. De aranyos kislány. Kicsit fiús, de majd alakul.
Te miért örülnél neki, ha modellkedne? Ő szeretne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!