Itt ilyen sok modellszakértő van?
Figyelt kérdés
Naponta jönnek kérdések arról, hogy "lehetek modell" stb. Be is érkezik millió válasz, "te nem lehetsz", "te lehetsz" és elkezdik indokolni, de gyanús, h ezek 98%-ban laikusok, akik mindenféle baromságot összeollóznak a netről :D
(nem, én sem értek ehhez, mielőtt valaki elkezdené osztani)
2016. máj. 1. 11:04
1/9 anonim válasza:
Teljesen igazad van :D De azok akik ezt megkèrdezik egyfajta "vèleményt" akarnak, hogyha hìresek lennének a közönség szeretné-e őket.. De ezek az emberek itt gyakorin általàban pesszimista majmok (tisztelet a kivètelnek) akik a màsikat szívják tele rossz energiàkkal..
2/9 anonim válasza:
hát akkor minek ide írják ki a kérdést ezek a szerencsétlenek, amikor ennek az oldalnak pont ez a lényege, hogy hétköznapi emberek válaszolnak? ennyi erővel étel/ital témában sem válaszolhatsz, mert nem vagy szakács, szerelmi kérdésekben sem, mert nem vagy pszichológus. egyébként az ilyen kérdések 90%-át 165 centis, full átlagos, nem modellalkatú lányok írják ki, szóval nem kell ahhoz nagy szakértőnek lenni, hogy megmondd, egy törpének nincs esélye.
3/9 anonim válasza:
Nem vagyok modellszakértő, de a szakmában vagyok. Azon szoktam nagyot nézni, hogy sokak csak a magasságuk miatt azt hiszik, modellek lehetnének, de az arcuk kifejezéstelen.
4/9 anonim válasza:
En speciel nem vagyok szakerto,de elegge beleastam magam a temaba,erdekel a dolog. Mivel sok divatanyagot nezek/olvasok,ezert nagyjabol el tudom donteni,kibol lehetne modell.
Viszont 160 centis,atlagos arcu,lathatoan nem is eleg csinos lanyokrol az is megallapitja,hogy eselytelen,aki eleteben egy divatbemutatot nem nezett meg. A kerdezok tobbsege pedig ilyen.
5/9 anonim válasza:
Általában 170 centi fölött írnak ide lányok, de mindegy.
és én is rühellem, ahogy porig alázzák őket.
6/9 anonim válasza:
Abban mi a porig alazas, ha megmondjuk az arra egyertelmuen alkalmatlanoknak, hogy az almodozas helyett inkabb keressenek egy rendes szakmat. Jobb, mint hitegetni egy tok atlagos lanyt, hogy majd befuthat, amikor eselytelen es kesobb csak nagyobbat fog koppanni. Plusz onkritika, konyorgom!!! En sem irogatok kerdeseket, hogy lehetnek-e atomtudom, mikor 3as voltam fizikabol. Akinek ilyen kerdesek megfordulnak a fejukben, azok altalaban tok odaig vannak maguker, szoval nagy kar ugysem fog esni az onbecsulesukon.
8/9 anonim válasza:
Szerintem alapjáraton ezen az oldalon felesleges ilyen jellegű tanácsokat kérni, ergó idegen emberektől. Aki kíváncsi alkalmas-e, menjen el egy olyan emberhez aki ért hozzá!
9/9 anonim válasza:
Előző vagyok: Azt még hozzá teszem hogy 100% hogy vannak itt hozzáértő emberek is, csak ezt nehéz kiszűrni, hiszen a rengeteg névtelen válasz közül honnan állapíthatja meg az ember hogy ki ért hozzá, és ki jött unalomból válaszolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!