Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Nos. Még múltkor kitettem...

Anunimusz2002 kérdése:

Nos. Még múltkor kitettem képeket, és kértem véleményt hogy mehetnék e modellnek, és le is írtam egy sztorit. Meg is próbáltam. Tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
ost eléggé kétségbe vagyok esve. Voltunk Szegeden Castingon , és....otthon bár 180 cm-t mértünk... ott 184-et mértek. Fogalmam sincs hogy de azóta levagyok sokkolva ,mivel így elfelejthetem a modellkedést,...pedig ez volt az álmom. És most nem tudom mit tegyek.. Bármit megtennék hogy csak pár centit összemehessek.. ://Esetleg valami tanács?

2016. máj. 1. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Tanácsot arra, hogy hogyan menj össze? Vagy mi bajod van pontosabban?
2016. máj. 1. 09:55
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát,összemenni szerintem nem nagyon tudnák...

Próbálkozzak azért még más ügynökségeknél,vagy hagyjam annyiban ezt az egészet?

Meg anyu mondta,hogy tesómnál is úgy volt,hogy nagyon hirtelen megnőtt,utána megállt a növésben és összement 1-2 centit. lehet hogy nálam is így lenne?

2016. máj. 1. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Persze,hogy meg kell próbáld más ügynökségnél! :)

Egy ennyi miatt feladnád az álmod? Küzdj érte, és próbálkozz másoknál is.

Az meg ,hogy összemész-e pár centit,az csak genetika kérdése.

Minden esetre ,én sok sikert kívánok! <3

2016. máj. 1. 12:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Melyik ugynoksegnel voltal? VM? Ok castingoltak mostanaban.

Egyebkent ketlem,hogy ossze tudnal menni. Probalkozz masoknal,hatha sikerrel jarsz. Drukkolok!:)

2016. máj. 1. 14:48
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen <3

Igen Vm-nél voltam:)) Bár annyira nem is voltak kedvesek.Nem éreztem ott jól magam

Jogos hogy egy lány 172-182 ig modellkedhet.. De bármelyik ismerősömnek ,rokonomnak elmondtam,ki voltak akadva..hiszen egy modell magas kell legyen.. :///

Nem tudom én már

2016. máj. 1. 17:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg molly bair is 184 cm
2016. máj. 1. 22:39
 7/9 Cennedy ***** válasza:
29%

Túl magas vagy, szóval szerintem erről lekéne mondanod...

A VM pedig egy elég jó ügynökség, szóval, ha ők azt mondják, hogy ne, akkor talán hallgass rájuk.

Ha eddig teljes életet éltél anélkül, hogy modell lettél volna, ezután is menni fog:)

2016. máj. 2. 18:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne mondj le róla, sose hallgass ilyen károgó madarakra. Próbálkozz!
2016. máj. 2. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondj le róla, próbálkozz más ügynökségeknél is! Egyébként Karlie Kloss (amerikai topmdell) 185cm magas. :-)
2016. máj. 10. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!