Nos. Még múltkor kitettem képeket, és kértem véleményt hogy mehetnék e modellnek, és le is írtam egy sztorit. Meg is próbáltam. Tudtok tanácsot adni?
Hát,összemenni szerintem nem nagyon tudnák...
Próbálkozzak azért még más ügynökségeknél,vagy hagyjam annyiban ezt az egészet?
Meg anyu mondta,hogy tesómnál is úgy volt,hogy nagyon hirtelen megnőtt,utána megállt a növésben és összement 1-2 centit. lehet hogy nálam is így lenne?
Persze,hogy meg kell próbáld más ügynökségnél! :)
Egy ennyi miatt feladnád az álmod? Küzdj érte, és próbálkozz másoknál is.
Az meg ,hogy összemész-e pár centit,az csak genetika kérdése.
Minden esetre ,én sok sikert kívánok! <3
Melyik ugynoksegnel voltal? VM? Ok castingoltak mostanaban.
Egyebkent ketlem,hogy ossze tudnal menni. Probalkozz masoknal,hatha sikerrel jarsz. Drukkolok!:)
Köszönöm szépen <3
Igen Vm-nél voltam:)) Bár annyira nem is voltak kedvesek.Nem éreztem ott jól magam
Jogos hogy egy lány 172-182 ig modellkedhet.. De bármelyik ismerősömnek ,rokonomnak elmondtam,ki voltak akadva..hiszen egy modell magas kell legyen.. :///
Nem tudom én már
Túl magas vagy, szóval szerintem erről lekéne mondanod...
A VM pedig egy elég jó ügynökség, szóval, ha ők azt mondják, hogy ne, akkor talán hallgass rájuk.
Ha eddig teljes életet éltél anélkül, hogy modell lettél volna, ezután is menni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!