Véleményt szeretnék kérni a sárga Silanról. Kellemes illata van, de még eddig nem próbáltam. Milyen mosószerrel használjátok? A sárga Lenor vagy a sárga Silan jobb?
A sárga Silant nem ismerem, a Lenorból szerintem viszont szar a sárga. Konkrétan a kék és a srága Lenort próbáltam itt Németországban, de szar. Ezekre gondolok, amik a kép jobb oldalán vannak:
egyszerűen büdösek.
Ami számomra meglepő, hogy a kép bal oldalán lévő Lenor termékek viszont iszonyat jók, nagyon finom illatuk van. Általában az aranyat vagy a rózsaszínt szoktam venni.
Nekem nem tetszik.
Én fehér Silant használok, és nagyon meg vagyok elégedve vele, már sokan kérdezték, hogy mit használok, mert érezték a ruhámon a jó illatot.
Mosószer Perwoll fehérekhez és színesekhez való.
2. A bal oldali sárga (arany) az orchidea, az nagyon finom illatú.
A jobboldali sárga viszont az ún. "summer breeze" avagy "sommerbrise" az valami borzasztó.
Tudom, hogy sokan azt gondolják, hogy a Németországban kaphatóak jobbak, és nem értem miért. A jobb oldali széria itt is borzalmasan büdös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!