A modellek miért olyan ábrázattal vonulnak a kifutókon,
mint akik narancsra számítottak, de egy jó nagyot egy
citromba haraptak és ezért még nagyon mérgesek is?
Mert ők elő vállfák. Nekik ez a dolguk, mert így a ruhán lesz a hangsúly.
Pl ha megnézel egy victoria secret showt akkor láthatod, hogy azt élvezi az összes csajszi ott egy boldog összkép van. persze ott is feszített a tempó viszont kötetlenebb így lehet mosoly kacaj miegymás. Szóval ennyi 😊
2016. ápr. 30. 21:55
2/16 anonim válasza:
Én jót szoktam nevetni 1-2 arckifejezésükön.
Némelyik ilyen "ölj meg gyorsan" fejet vág. :D
2016. ápr. 30. 22:00
3/16 anonim válasza:
Annyiszor láttam már ezt leírva, hogy élő vállfák, meg ruhán lesz a hangsúly. De én nem tudok elvonatkoztatni attól hogy az egy ruha, aminek akkor van értelme ha egy emberen van, nem akkor ha egy vállfán... Meg mondjuk egy olyan ruha ami rám jó (nagy melleim vannak), elég bénán is nézne ki vállfán/csonti modellen. Ez az egész divatbemutatósdi egy hatalmas baromság.
2016. ápr. 30. 23:29
4/16 anonim válasza:
Ez akkor is így van. Ez nem a modellről szól, hanem a ruháról. Olyan mintha egy galériában a képkereteket kritizálnád.
2016. ápr. 30. 23:33
5/16 anonim válasza:
Félreértesz, a hasonlat akkor lenne helytálló, ha azt kritizálnám hogy minden kép ugyanakkora. Hiába "vállfa" a modell, a ruhákat nyilván az ő alakjukra tervezik. Nekem egyszerűen nem hiteles az, hogy azok a nagynevű tervezők kizárólag egyféle alkatra terveznek ruhákat.
2016. ápr. 30. 23:49
6/16 anonim válasza:
Dehogy ha igazabol megnézel egy divatbemutatót akkor ott nem az átlag testtel megaldott nőkre szabják hanem a nullás magas vékony lányokra. Nulla mell nulla popó, hogy a lehető legkevesebb domborulat legyen, mert így nem vesz el részlet ruhabol vagy nem tesz hozzá a ruhához. Egyszerűen rajta van kitölti az anyagot, felveszi a test vonalát és vonul. Ennyi. A nagy mellű magas vékony lányok azok a fotó modellek. Ott fontos a popó a mell a csípő hiszen az átlag vásárlóhoz ez jut el.
2016. ápr. 30. 23:53
7/16 anonim válasza:
Na de más áll jól egy vékony nőnek és más egy teltnek. Hiába csinálják meg esetleg ugyanazt a ruhát más méretekkel, akkor is szarul fog állni egy más alkatú nőn. Igenis legyen tisztában az a tervező azzal, hogy mit lehet kezdeni egy mellel vagy egy seggel. Két dimenzióban még egy óvodás is tud rajzolni.
2016. máj. 1. 00:21
8/16 anonim válasza:
A ruhát nem neked tervezik te idióta! A ruha az ruha, művészet. A tervező ruhát tervez, amit felvonultat arra érdemes mozgó tartóelemekkel, lehetőleg minél közelebb a papíron levő skicchez.
2016. máj. 1. 03:09
9/16 anonim válasza:
De itt most az arcról írt a kérdező.
Stylist vagyok, olyan ruhákat fotóztam, amiket nullás méretű lányok sem vesznek fel soha sehova, mert nem funkcionálisak. De a kifutókon a fantáziasminkek is érvényesülnek. Ha pl. pávatollat tesznek fel műszempillaként, azt sem fogod a mindennapokban látni, hanem mondjuk bejön a kék spirál.
Az alkatot te hoztad be a beszélgetésbe, nem erről volt szó.
2016. máj. 1. 03:40
10/16 anonim válasza:
Ez a dolguk. Nem azt akarjàk hogy mindenki azon ámuldozzon bemutatò közben h "jèj, milyen szèpen mosolyog ez a kiscsaj", hanem h a ruhára figyeljenek. P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!