14 és fél éves fiú vagyok és 162 cm a magasságom. Megnőhetek még 180- cm-re vagy ez már reménytelen?
Szia!
Semmiképp sem akarlak megsérteni,de az a véleményem,hogy a 180 cm...egy nagy mérföldkő. Szerintem olyan 170 cm lehetsz. ;)
Fogalmunk sincs. Mindenkinek más a genetikája, fejlődésének üteme.
De vannak jelek, amik egyértelműen a magasságra utalnak. Példának okáért, legtöbbünknél hamarabb nő meg a talpunk, mint a testünk, szóval, ha mot mondjuk 45-ös cipőt hordasz, akkor majdnem biztos, hogy még sokat nősz. Ennél még pontosabb és egyértelműbb jel a szülők, esetleg tesók magassága. Nyilván ha apu 172cm, anyu meg 160cm akkor neked sincs sok esélyed.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Anyukám alacsony(már rég lehagytam) nôvéremet is,apukám 185 körüli,bátyjámat majdnem lehagytam már. 40-42-es(cipőtől függ) lábam van. Szval kétlem hogy 180-at elérném majd.
Bár lehet hirtelen fogok nőni még...
Köszönöm az eddigi válaszokat! Anyukám alacsony(már rég lehagytam) nôvéremet is,apukám 185 körüli,bátyjámat majdnem lehagytam már. 40-42-es lábam van(cipőtől függ). Szval kétlem hogy 180-at elérném majd.
Bár lehet hirtelen fogok nőni még...
Szia!
Én is 14 éves vagyok szerintem a 162 cm kevés én most 14 évesen vagyok annyi centi amennyit te akarsz (pontosítva 182 cm). Megleszel annyi de 185-cm-nél nem leszel magasabb sajnos.
áhhh
szerintem nem
én most vagyok 12 és 169 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!