10-es skálán mennyi az osztalytarsam?
Ha a korodhoz képest az arcodat nézem, akkor 10/7.
Ha az összképet és stílust nézem, akkor azzal együtt 10/3.
Nagyon helyes vagy ez tény, viszont ez a tucat búza stílus már annyira kiakasztó. Nem hiszem el, hogy nem látjátok magatokat fiuk, hogy ugyanúgy néztek ki ebben a korosztályban. Rohadtul nem vagytok egyediek, csak egymást majmoljátok, és azon versenyeztek hogy kinek sikerül menőbb cuccot vásárolni a plázában, meg kinek csinál jobb ecsetfejet a fodrász.
Teljes mértékben egyetértek a 12.-el.
Attól függ, hogy kinek akarsz tetszeni. Nem tudom hány éves vagy, de olyan 16-17-nek saccollak.
A nálad fiatalabb, 13-14 éves korosztályt leveheted a lábukról, de feljebb szerintem nem nagyon mehetsz.
El lehet fogadni, ha valakinek más az izlése mint a miénk, de manapság elég sok mindenkinek ugyanolyan...
Nem fog senki se csesztetni ha más vagy, aki igen, az meg még kisgyerek.
Amúgy 10/5 szerintem is.
Hát ha csak pontozást kérsz, megkapod:
10/2
Azt már nem kérted miért!
pussz
Szerintem 10/8-9
Nekem személy szerint bejönnek a mások által "páwának" nevezett fiúk :D
Ha az arcod nezem 10/8
Ha a stilusodat, hajadat melle 10/5-6
Nagyon visszataszito tud lenni ez a tobbet pepecselek a hajammal reggel mint egy lany es jobban erdekel a stilusom mint a barmi mas dolog.16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!