Miért nincsenek alacsony modellek? Hiszem ugyanolyan szépek a kicsik mint a magas lányok.
Ti még mindig itt tartotok? :D
Amúgy az alacsonyabb lányoknak annyi előnyük azért van, hogy több a pasi-választék. Valljuk be, 180 cm magas nő hülyén nézne ki 170 cm-es pali mellett, pedig azok közt is vannak jó palik :)
Igaz, a párom 187 cm, én meg 165 vagyok. Ilyen téren ezzel a 180+ nőktől vesszük el a lehetőséget, ezt ők fordítva nem játszák el velünk :P
Ki a franctól kérdezik meg születésénél, hogy hány tetves centi akarsz lenni??? Mert tőlem nem kérdezték meg, 166 cm vagyok, amit tök normálisnak tartok..ugyan modell nem leszek (mert ha ez van, akkor ez van) de nem is akarok, mert akarok még enni az életben :D
Mindenki k@rvára úgy jó ahogy van, olyanon megy a szájharc, amiről senki nem tehet...ezt dobja a gép, szeresd magad, béke!!!!!!!!!!!
177cm vagyok, vékony, arányos, nincs g_ci nagy lábam, az arcom is szép, érdekes a formája, van 1 szépségpöttyöm a szám felett, hosszú a hajam. Nem nagyképűségből, de felkeltem a figyelmet. Mindenki mondja, hogy legyek modell, de rohadtul nem akarok az lenni.
Enni akarok(bár nem hízok, de ki tudja mit hoz a kor magával), szeretnék értelmi munkát végezni, meg nem tetszik az az életforma.
Arcra egy alacsony lány is lehet szép, nekem nem tetszik maga az alcsonyság, de ez egyéni vélemény, arcra az egyik legszebb barátnőm 163cm, de gyönyörű lány!:) Magasban is lehet csúnya....
Hehe, a pasikat tényleg el lehet happolni tőlünk. Vagyis tőlem már nem, a barátom 186cm és imádjuk egymást! Mindenki mondja, hogy milyen szép, magas pár vagyunk.
18, lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!