Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Miért nincsenek alacsony...

Miért nincsenek alacsony modellek? Hiszem ugyanolyan szépek a kicsik mint a magas lányok.

Figyelt kérdés

2016. márc. 14. 07:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
38%
Kepzeld a magasok is kecsesek szep hosszu combjaik vannak ami egy alacsonyabb lanynak nincs vagyis lehet formas de olyan mint egy magas lanynak nem lesz.es kepzeld nem mindegyik magas lanynak nagy a laba nekem szemelyszerint 38,5-es a labam es 175cm vagyok tehat ez forditva is lehet h egy alacsony lanynak vannak 42-es labai.szeretem a kicsi lanyokat kozuluk is vannak gyonyoruek de a magasak kozt is van.tehat szerintem semmire nem jo h itt kindenki csak altalanositja h ki a szebb.mindenki szep a maga modjan
2016. márc. 18. 14:42
 22/28 anonim ***** válasza:
58%
Mert fasiszta világban élünk.Egyébként a legtöbb modell rohadt ocsmány
2016. márc. 19. 17:37
 23/28 anonim ***** válasza:
28%
Gnóm a g*cid te büdös zsiráf a magass vékony lányok a gnómok!!Csunyák rusnyák akkora lábakat és igen most általánosîtok mert minden 180-190cm es gebe ronda és nem aza alattikra értem
2016. szept. 14. 20:42
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Jaj te utolsó sértődős törpe (nem én írtam a gnómosat, csak szólok mielőtt szidnál). Amúgy nem értem miért kell az alacsonyakat legnómozni, a magasakat gebének és zsiráfnak nevezni... van aki ilyen van aki olyan, a lényeg h mindenki találjon magának valakit. Amúgy igaza van a többieknek a ruhákkal kapcsolatba, h nem fogják rájuk szabni meg rajtuk jobban mutat stb. Hát ez van.
2016. okt. 3. 22:31
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Zsiráf a g*cid,ennyi erővel én is mondhatok bármit!!!De,nem teszem mert nem süllyedek le,egy ilyen féltékeny sza*darab szintjére.Annyit veszek le belőled,hogy féltékeny vagy mert gondolom te se vagy 160 cm nél magasabb!!Fel**ughatod magadnak!Ennyi!!!
2017. febr. 8. 14:24
 26/28 anonim ***** válasza:
61%

Ti még mindig itt tartotok? :D

Amúgy az alacsonyabb lányoknak annyi előnyük azért van, hogy több a pasi-választék. Valljuk be, 180 cm magas nő hülyén nézne ki 170 cm-es pali mellett, pedig azok közt is vannak jó palik :)

Igaz, a párom 187 cm, én meg 165 vagyok. Ilyen téren ezzel a 180+ nőktől vesszük el a lehetőséget, ezt ők fordítva nem játszák el velünk :P

2017. febr. 8. 14:35
 27/28 anonim válasza:
52%

Ki a franctól kérdezik meg születésénél, hogy hány tetves centi akarsz lenni??? Mert tőlem nem kérdezték meg, 166 cm vagyok, amit tök normálisnak tartok..ugyan modell nem leszek (mert ha ez van, akkor ez van) de nem is akarok, mert akarok még enni az életben :D

Mindenki k@rvára úgy jó ahogy van, olyanon megy a szájharc, amiről senki nem tehet...ezt dobja a gép, szeresd magad, béke!!!!!!!!!!!

2018. dec. 25. 22:27
 28/28 anonim ***** válasza:
50%

177cm vagyok, vékony, arányos, nincs g_ci nagy lábam, az arcom is szép, érdekes a formája, van 1 szépségpöttyöm a szám felett, hosszú a hajam. Nem nagyképűségből, de felkeltem a figyelmet. Mindenki mondja, hogy legyek modell, de rohadtul nem akarok az lenni.

Enni akarok(bár nem hízok, de ki tudja mit hoz a kor magával), szeretnék értelmi munkát végezni, meg nem tetszik az az életforma.

Arcra egy alacsony lány is lehet szép, nekem nem tetszik maga az alcsonyság, de ez egyéni vélemény, arcra az egyik legszebb barátnőm 163cm, de gyönyörű lány!:) Magasban is lehet csúnya....

Hehe, a pasikat tényleg el lehet happolni tőlünk. Vagyis tőlem már nem, a barátom 186cm és imádjuk egymást! Mindenki mondja, hogy milyen szép, magas pár vagyunk.

18, lány

2019. febr. 2. 02:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!