Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Miért nincsenek alacsony...

Miért nincsenek alacsony modellek? Hiszem ugyanolyan szépek a kicsik mint a magas lányok.

Figyelt kérdés

2016. márc. 14. 07:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
A divatbemutatókon, fotózásokon nem fogják felhajtani, kiengedni a ruhákat. Eleve 175-185 centis modellekkel számolnak, legfeljebb deréktájt gombostűvel igazítják, illetve bemutatóra varrják. Plusz egy párduc testű, hosszú végtagokkal rendelkező 180 centis nőn sokkal jobban áll egy ruha, mint egy 165 centisen. Palvin Barbara arca szép, kitűnő sminket reklámozni, illetve fotózni is jól lehet, de bemutatókra Axente Vanesszát, Mihalik Enikőt hívják. Arcban nem olyan 'átlagos' szépségek, mint Barbara, de összessésében ők a tökéletes kifutómodellek.
2016. márc. 14. 16:21
 12/28 ~OnLány~ ***** válasza:
90%
Szóval akkor a 165cm törpének számít..hát jó tudni. :/
2016. márc. 14. 16:54
 13/28 anonim ***** válasza:
48%

Hülyeség, a legtöbb lány 165 cm kb. :D

A modellek pedig többnyire csúnyák egy átlagos hétköznapon... :)

2016. márc. 14. 17:16
 14/28 anonim ***** válasza:
90%
Mert egy divatbemutató nem szépségverseny, ott a ruha a fontos, a lány/nő csak sétáló ruhafogas.
2016. márc. 14. 18:08
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
#7, a 165 modellnek nyilván alacsony, de a való életben átlagos. Elég távol áll a gnómtól.
2016. márc. 14. 18:34
 16/28 anonim válasza:
100%
3. A linkelt hölgyek (Kylie Minogue & Emma Bunton) nem modellek hanem énekesnők :-)
2016. márc. 15. 08:17
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
A modellek nem csunyak csak karakteres,jol alakithato,sminkelheto az arcuk szerintem sokkal kulonlegesebbek mint egyes agyon sminkelt,szolizot lany;)a testalkatuk elonyos a ruhak benutatasara ezert ok mennek vegig a kifuton es nem az alacsony lanyok akiken nem mutatnanak annyira jol a kifuton
2016. márc. 15. 13:15
 18/28 anonim ***** válasza:
79%

"Szerintem a legtöbb lány a környezetedben nem magasabb 165-nél... "

És nem is lesznek modellek.

2016. márc. 16. 02:32
 19/28 anonim ***** válasza:
89%

Ki mondta, hogy azok lesznek? Ezt nem a kérdezőnek írtam, hanem azoknak a válaszadóknak, akik szerint a 165 cm törpe, gnóm stb.

Eleve mi van akkor, ha nem lesznek modellek? A lányok többsége nem csak nem magasabb 165 cm-nél, de még csak nem is akar modell lenni :D

2016. márc. 16. 14:33
 20/28 anonim ***** válasza:
28%

Azért, amit egyetlen értelmes válaszadó írt le: a ruhákat a magas méretre szabják, alapvetően mert a kifutón vonulva ezek a leglátványosabbak. És a modell nem a "célja" a ruhának, csak bemutatja. Amikor a kollekció elkészül, még azt se tudják, kik lesznek a modellek a bemutatón, leszabják az egyen 175-180 centis csontkollekcióra, aztán maximum pár öltéssel igazítják.

Senki nem foglalkozik a modellekkel annyira, hogy egyénileg szabja rájuk a ruhákat.

Amúgy én is egy ilyen 160 centis gnóm vagyok. :D És imádok ekkora lenni, szeretem, hogy kicsi, kecses, fürge vagyok, hogy pici a lábam. A legtöbb magas lány ismerősöm szenved a 40-42-es lábával. A páromnak is így tetszem.

2016. márc. 18. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!