Miért nincsenek alacsony modellek? Hiszem ugyanolyan szépek a kicsik mint a magas lányok.
Hülyeség, a legtöbb lány 165 cm kb. :D
A modellek pedig többnyire csúnyák egy átlagos hétköznapon... :)
"Szerintem a legtöbb lány a környezetedben nem magasabb 165-nél... "
És nem is lesznek modellek.
Ki mondta, hogy azok lesznek? Ezt nem a kérdezőnek írtam, hanem azoknak a válaszadóknak, akik szerint a 165 cm törpe, gnóm stb.
Eleve mi van akkor, ha nem lesznek modellek? A lányok többsége nem csak nem magasabb 165 cm-nél, de még csak nem is akar modell lenni :D
Azért, amit egyetlen értelmes válaszadó írt le: a ruhákat a magas méretre szabják, alapvetően mert a kifutón vonulva ezek a leglátványosabbak. És a modell nem a "célja" a ruhának, csak bemutatja. Amikor a kollekció elkészül, még azt se tudják, kik lesznek a modellek a bemutatón, leszabják az egyen 175-180 centis csontkollekcióra, aztán maximum pár öltéssel igazítják.
Senki nem foglalkozik a modellekkel annyira, hogy egyénileg szabja rájuk a ruhákat.
Amúgy én is egy ilyen 160 centis gnóm vagyok. :D És imádok ekkora lenni, szeretem, hogy kicsi, kecses, fürge vagyok, hogy pici a lábam. A legtöbb magas lány ismerősöm szenved a 40-42-es lábával. A páromnak is így tetszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!