Lányok, aki vettek már részt szépségversenyen! Ti hogy készültetek fel?
Szia!
Én ugyan még nem vettem részt igazi szépségversenyen, de a jövőben nagyon szeretnék, így elárulom, én hogy kezdenék hozzá a felkészüléshez.
Elsősorban is, neki állnék a napi szintes mozgáshoz, természetesen edzőterembe. Emellett kőkemény diéta, egészséges életmód. Ha van bármi baki rajtam (pl. fogak, testsúly (bár mozgással le lehet adni + kilókat) stb.) azon fejlesztenék.
Nem biztos, hogy hasznos volt számodra ez a válasz, de az első válaszolónál ellentétben remélem segítettem egy picit.. :) Ja, és egyáltalán nem kell, hogy egy nőn szépségversenyen bármi plasztikázott legyen! Ha pl. egy nőnek meg van műtve a melle, de minimálisan, akkor az természetesen nem baj, példa erre az idei Miss World Hungary Gelencsér Tímea. De ha valaki nagyon túlzásba viszi a plasztikát, a középdöntőbe sem fog eljutni.
Február 18-án írtad ki a kérdést, remélem még talán aktuális:) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!