Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szeretnék modell lenni, vagy...

Szeretnék modell lenni, vagy szépségversenyen indulni. Szerintetek? 18/L

Figyelt kérdés
[link]

2014. jún. 19. 13:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
70%

Hájbaba, sportolsz te valamit? :)

Alapvetően nincs baj az alakoddal, de ez bizony nem modellkedésre vagy szépségversenyre való.

2014. jún. 19. 13:16
 2/26 szandra124 válasza:
62%
Nincs meg az alakod hozzá..már bocsy. De ezen lehet változtatni. Én 20 kilot adtam le mert modell akartam lenni és az lettem. Csak kitartás kérdése..és szépség kérdése persze..
2014. jún. 19. 13:24
 3/26 A kérdező kommentje:
173/54 vagyok...
2014. jún. 19. 13:27
 4/26 anonim ***** válasza:
66%
Nem a kilók számítanak, hanem hogy hogy oszlik meg, mennyi ebből a zsír és mennyi az izom. Nálad az utóbbi nincs meg, hiába vagy annyi kiló, amennyi.
2014. jún. 19. 13:30
 5/26 anonim ***** válasza:
36%

[link]

Ez egy modell teste. A tiéd meg sem közelíti, te hájas vagy még vékonyan is, látszik hogy semmit nem teszel hogy szép legyen a tested, nem mozogsz, max koplalsz, amivel semmit nem értél csak hogy nem maradt semmi melled.

2014. jún. 19. 13:32
 6/26 anonim ***** válasza:
46%

Modellkedéshez ez az alkat egyáltalán nem jó.

A combod belső fele kicsit löttyedtnek tűnik így képről. Nincs hangsúlyos derekad, a cicid nagyon kicsi, ráadásul előnytelen ez a bikini, mert bevág a hónaljadnál.

Az arcod meg nem látszik, pedig az is sokat számít.

A 2. válaszoló írja, hogy még nincs meg hozzá az alakod. Én azt mondom, hogy nem is lesz, mert a testalkatodon változtatni nem tudsz. Sportolhatsz, hogy formásabb legyél, de a modellkedés nem csak azon múlik, hogy lefogysz-e X kilót, hanem testi adottságok is kellenek hozzá, pl. egy hangsúlyos derék, ami neked nincs.

A bőrödnek feszesnek kell lennie, némi izmot sem árt felszedni.

Kisugárzás is kell hozzá, hiába akar modell lenni egy alapvetően szép lány, ha semmi különleges nincs benne, amiért felkérnék.

2014. jún. 19. 13:34
 7/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! A képen a Miss Bikini nyertese látható, aki mellette modellkedik is. Egy olyan képről vágtam le ezt a fehérbikinis lányt, ahol kézenfogva van a többi modell-lánnyal Távol-Keleten, ha megnézitek a háttérből látszanak a ferdeszemű alakok. :-)

Öröm látni, hogy egy igazi modell-lány sem jön be nektek, rajta is találtok kifogást.

Kiváncsi vagyok, akik kritizáltak, hogy azoknak milyen alakja van! :-PPPP

2014. jún. 19. 13:35
 8/26 anonim ***** válasza:

Kedvesem a modellkedésben már nem a külső számít hanem a kapcsolatok és az oráltechnikái a lanyoknak a zsűrin..valamint ha néhany ember azt mondja hogy szerinte ez a szép nekem még nem lesz az. Ha afrikaiakat kértek volna fel lehet hogy egy 80 kilós csak nyert volna.

Baratnöm se volt szépségversenyen mégis sokkal jobb alakja van mint ennek. Az utcan minden 2. szembejövő csaj jobban néz ki.

És én hogy nézek ki? Kösz jól.

2014. jún. 19. 13:41
 9/26 A kérdező kommentje:

[link]

És ők a miss bikini international döntősei :-)

2014. jún. 19. 13:41
 10/26 anonim ***** válasza:
96%

jé nem is olyan szépek. szóval a modellek sem tökéletesek :)

(nem rossz indulatból mondom)

2014. jún. 19. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!