Szeretnék modell lenni, vagy szépségversenyen indulni. Szerintetek? 18/L
Felőlem lehet Miss Bikini, attól még nincs modellalkata. Ilyen alakot már első körben ki kellett volna vágni, nem tudom, ki volt a zsűri, de lehet, hogy sokat térdelt a lány, hogy eljusson addig, ameddig. Vagy sokat fizetett valakije, különben a kutya nem juttatta volna tovább.
6-os voltam, aki sportol, edz és ezért izmos az alakja.
Jézusom, ha ezek nyertek, akkor képzelem milyen lehetett a többi... ezek hájasak. Az ázsiai csajnak a combja valami borzalom, ezeknél még nekem is milliószor jobb az alakom szerencsére, mivel én teszek érte. Habár én nem szeretnék modell lenni, se szépségkirálynő. Maradok inkább a szakmámban, ahol jóval többet keresek mint ők szerintem, jóval könnyebb munkával. És nekem nem kell térdelni senki előtt a siker érdekében. :D
Nekem a szép modellek azok akik tényleg formásak, sportosak, izmosak. Legközelebb olyan képpel próbálkozz.
Épp ez az.
Angelina Jolie és Jennifer Aniston színészek ja és mindketten 40 felett..nem varja el tőlük senki a tökéletességet.
Bódi Sylvi azért lett híres mert mert jó emberekkel feküdt le.
Egy átlagos egyetemen sokkal jobb csajokat latsz mint a híres modellek.
Nem kell Ázsiáig menni ha nem fair szépségversenyt akarsz látni. Egy barátnőmmel elmentünk jónéhányra, szerencsére van olyan is, ahol tényleg az nyer, aki szép, de általában minél nagyobb a tét, annál többet fognak megtenni egyesek, hogy befolyásolják az eredményt. (Mondjuk valakinek a semmi is elég, volt olyan strand szépe(xd) választás, ahol anyuka megvette a lányának a közönségszavazatokat, és eredményhirdetéskor a közönség fújolt...)
Másrészt tök szemét dolog színésznők alakját alázni olyan képeken, amiken látszik, hogy a pihenéssel töltött idejükben készültek. Ha olyan szerepen dolgozna, hamarabb formába lendülne, mint hogy mi kimondjuk, hogy testtömegindex. Ezen kívül meg nem a teste a fő lényeg, hanem a színészi tehetsége, ami szintén kb olyan ritka, mint az igazi szép lány ;)
Azt meg valahol szerintem te is érezted, hogy ez a lány nem egészen üti meg azt a sztenderdet, amit úgy általában modellnek elképzel az ember, csak aztán ugye persze jó oltani itt a népeket, hogy nekünk semmi sem jó :) Mondjuk lehetne megpróbálni ugyanígy egyszer egy Victoria's Secret angyalkával, amikor formában van a bemutatóhoz, lehet más reakciók érkeznének, mint az ázsiai kislányra :)
"Azt meg valahol szerintem te is érezted, hogy ez a lány nem egészen üti meg azt a sztenderdet, amit úgy általában modellnek elképzel az ember, csak aztán ugye persze jó oltani itt a népeket, hogy nekünk semmi sem jó :)"
Nagyon jól mondod, főleg az "aztán ugye persze jó oltani a népeket" részben van nagyon igazad! :D Szerintem ezt a képen lévő lányt ne hasonlítsuk egy igazi modellhez :)
6-os és 12-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!