Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Benneteket nem csapna szét az...

Benneteket nem csapna szét az ideg?

Figyelt kérdés
Nemrég kérdeztem,hogy elvállalnátok-e egy lenge ruhás modell munkát egy videójáték cégnek,nos akkor 1-2 kivételtől eltekintve azt írtátok,hogy nem,mert mocskos,bizonytalan,"K" leszek,meg naív vagyok...nos én végül nemet mondtam és persze azonnal találtak helyettem mást. Most viszont verem a fejem a falba és érzem,hogy életem lehetőségét buktam. A cég mellesleg az Ubisoft lett volna. :(

2016. febr. 11. 12:30
 1/9 A kérdező kommentje:
Mindegy,most már tudom,hogy csak magamra szabad hallgatni,nem a sok rosszindulatú,írígykedőre.
2016. febr. 11. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem most a problémádat.
2016. febr. 11. 12:52
 3/9 pinkpancser ***** válasza:
100%
Ilyen döntéseket nem feltétlenül a GYK-n válaszolók véleménye alapján kéne meghozni...
2016. febr. 11. 13:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan az itteni unatkozó tinik/anyukák véleménye alapján éled az életed?

Nem kellett volna neked utánanézni hogy ez megbízható munka vagy sem? És ha igen akkor elvállalni? Bocs, de te iszonyat buta vagy. Erre nem lehet mást mondani.

2016. febr. 11. 13:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Utána néztem! Le is írtam,de jött mindenki a rinyával,hogy kamu és,hogy csak ribik vetkőznek,meg,hogy ez nem komoly modell meló. :(
2016. febr. 11. 13:53
 6/9 A kérdező kommentje:
2016. febr. 11. 13:56
 7/9 anonim válasza:
Ha lány lennék és ilyen munkát nem vállaltam volna el akkor most kib*szottul szétcsapna az ideg, főleg, hogy a Ubisoftról van szó.
2016. febr. 11. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:
58%

Most sajnáljunk, vagy mi? Szánalmas vagy hogy a döntéseidet a GYK alapján hozod meg. Ki lenne erre irigy? Senkit sem érdekel. Inkább lásd be hogy te vagy a hülye és ne másokra fogd.

Hogy miért vagy hülye? Talán azért mert ismeretlenek véleményén alapozod az életed és a végén még ők is a hibásak mert te liba vagy.

Lepontozhatsz, de ez az igazság.

2016. febr. 11. 19:04
 9/9 anonim ***** válasza:

8as vagyok.

Hozzátenném, hogy az előző kérdésedben is te hitted magadat áldozatnak. Nem vagy, csak egy hisztis kislány vagy. Hidd nyugodtam azt hogy irigy vagyok, de nem vagyok az. Rád biztos nem

2016. febr. 11. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!