Tényleg felfedezhettek?
A napokban egy ügynök leszólított, hogy lenne-e kedvem modellkedni. Kérkedve fogadtam; először nemet mondtam, majd adott egy névjegyet.
Lenyomoztam, s akkor láttam, hogy egész komoly, de csak pár éves ügynöksége van az emberünknek.
Felkerestem, csinált rólam néhány polaroid képet, levette a méreteim, s azt mondta, majd keres.
A kérdésem:
Reális ilyen mérettek az ajánlat? (NEKEM ez egy fillérembe se kerül)
22 év
173 cm
46 kiló
55 cm derék
85 cm csípő
75/A mell
Az ügynökség nevét maximum privát üzenetben mellékelném...
Köszi a válaszokat!
magas vagy és vékony, szóval akár...
lehet többnyire kamu az ilyen (szóval továbbra is legyél óvatos, amíg nem biztos a dolog), de van hogy komoly
Szinte minden alkalmas paraméterekkel rendelkezőt leszólítanak. Scouting.
Ez még nem garantál semmit, egy-két kisebb munka összejöhet, de a többségnek ennyiben kimerül. Valamiből össze kell rakniuk az adatbázist, a legtöbb ügyfelük olcsó modellt keres. 22 évesen már nem vagy épp fiatal modellnek, úgyhogy ne hagyd ott a sulit/munkahelyed. De ha épp belefér az időbeosztásodba, akkor kis mellékesnek jó lehet.
De ha pénzért ajánlanak portfóliót vagy olyan munkát kínálnak, ami nálad nem fér bele, nyugodt szívvel mondj nemet.
Nem is a próbafotókért szokták lehúzni a lánykákat (meg persze fiúkat is, na). Behívják, csábítgatják, ígérgetnek. Csinálnak pár képet, elhitetik vele, hogy jó. Aztán ha már eléggé beleélte magát a delikvens, akkor közlik, hogy el kéne menni egy tanfolyamra, kéne egy portfólió, stb. Aztán majd megtérül, blabla... ha elég sötét vagy, perkálsz is nekik, aztán az életben nem kapsz munkát persze. Ha ilyen van, ne dőlj be!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!