Ez jó méretnek számít? Mellbőség:90 Derék: 65 Csípő:95
Figyelt kérdés
2016. jan. 16. 00:05
2/9 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok
2016. jan. 16. 00:34
3/9 anonim válasza:
ennyiből nem lehet megmondani. nem rossz. de lehet, hogy ehhez lóg a melled, szottyadt a feneked, plötyi a hasad, tömzsi a lábad.. kép alapján egyszerűbb.
4/9 A kérdező kommentje:
Táncos vagyok, szóval ilyenekről szó sincs. Csak egyszerűen a méretarányokra vagyok kíváncs. Nem küldök képet.
2016. jan. 16. 11:26
5/9 anonim válasza:
Modellkedni akarsz, azért ide írtad ki?
Csak mert ahhoz 173 centi a minimum, illetve a ruhaméret 90-60-90 és 85-60-85 változik, ezekbe kell beleférni.
6/9 anonim válasza:
Teljesen jó méretnek számít, ne aggódj. :)
7/9 anonim válasza:
Jó méret, jó arány. Egy normál nőnek. De modellnek nem.
8/9 anonim válasza:
Teljesen jo meret arany! Az a fontos, hogy eros es egeszseges legyel, hogy Magadnak megfelelj, ne foglalkozz masok velemenyevel! Es a legfontosabb, ami a szivedben van, hogy jo ember legyel!
9/9 anonim válasza:
Próbálj meg jó lelkü kedves ember lenni hidd el a többi nem számit...amúgy az arányok most jók,de 100 évvel ezelőtt nem voltak jók és a jövőben is változhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!