Szeretnék modellkedni, lenne esélyem? A derékbőségem:56 cm, csípőbőség:72cm mellbőség:74 cm,46kg vagyok és 171 cm.16 éves vagyok. Van olyan hogy valakit azért utasítanak el mert túl sovány és csontos?
Javaslom, hogy küldd el mindenképp ügynökségekhez a képed, nagyon kedves, csinos arcod van és az alakod is hasonló ahhoz, amit általában keresnek, én egyáltalán nem látlak túl csontosnak, arányos, vékony vagy. Jó lenne ezeknél egy fokkal jobb minőségű kép, tisztább háttérrel és legyen közte smink nélküli. Olyan helyre menj, ahol nem kell fizetni a regisztrációért.
A 171cm-el fogalmam sincs, mit lehet kezdeni, az kevés és nőni sem nagyon fogsz már. Ezt beszéld majd meg ügynökségekkel.
Alacsony vagy picit, kéne még pár centi, és igen, van akit elutasítanak, mert az utóbbi pár évben sok helyen 50 kiló alatt nem engedhetnek kifutóra.
Ha kicsit magasabb lennél, arányában valószínűleg kb súlyban is jó lennél és úgy lenne esélyed. De mivel már valószínűleg nem leszel magasabb, nem nagyon.
Attractive, Visage, VM, Icon!!
De alacsony vagy és nagyon sovány, a csípődet kéne felvinni 85ig minimum.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!