Elvállalnátok ezt a munkát?
Évek óta modell akarsz lenni,de kisebb hosztesz (NEM SZEX!)melókon kívül semmi nem jött össze. Ekkor kapsz egy ajánlatot,ami a kiugrást jelentheti,de sajna van pár buktató.
Ezek a szabályok:
A közösségi oldalakról törölnöd kell magad. A barátoddal és a családoddal nem mutatkozhatsz nyilvános helyen.A szerződés ideje alatt tilos a veszélyes,sérüléssel járó sport,csak az ő általuk előírt haj és smink viselhető. Kötelező a havi 1 PR rendezvény. Sok fürdőruhás/fehérneműs fotó is lenne.
17/L
"A hajadat is úgy kell hordani, ahogy előírjàk? A kapcsolatod le kell tagadni? Én nem vàllalnám, nekem fontosabb a saját stílusom,életem ennél."
A nővérem bankban dolgozik,neki is előírják a haj,ruha,ékszer,tetoválás viseletét.
Sógorom vagyonőr,neki még a mobilja sem lehet nála munka közben.
Anyukám gyógyszertári asszisztens,neki is vannak megkötések.
A pár téma,nos a hazai és a külföldi médiában is van,hogy le kell tagadnod,reklám okokból.
"a cég imázsába nem fér bele,hogy a nekem ajánlott karakter családos,pláne kapcsolata van"
Még a pasit értem, de hogy anyád se lehessen vagy tesód...??? Miféle munka ez így? Mi minősül nyilvánosnak? Leugrani a közértbe már nyilvános, vagy csak protokollrendezvényeken nem jelenhettek meg együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!