Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Elvállalnátok ezt a munkát?

Elvállalnátok ezt a munkát?

Figyelt kérdés

Évek óta modell akarsz lenni,de kisebb hosztesz (NEM SZEX!)melókon kívül semmi nem jött össze. Ekkor kapsz egy ajánlatot,ami a kiugrást jelentheti,de sajna van pár buktató.

Ezek a szabályok:

A közösségi oldalakról törölnöd kell magad. A barátoddal és a családoddal nem mutatkozhatsz nyilvános helyen.A szerződés ideje alatt tilos a veszélyes,sérüléssel járó sport,csak az ő általuk előírt haj és smink viselhető. Kötelező a havi 1 PR rendezvény. Sok fürdőruhás/fehérneműs fotó is lenne.

17/L

2016. jan. 12. 16:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hja, ez a való élet :). Ha jól fizet elvállalnám, bár én mondjuk nem akarok modell lenni.
2016. jan. 12. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Ez meg mégis mi?? "A barátoddal és a családoddal nem mutatkozhatsz nyilvános helyen" Nem vállalnék el ilyet.
2016. jan. 12. 16:55
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Semmiképp, ezek a szabályok nem normálisak, valami nem stimmel ezzel így...
2016. jan. 12. 17:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem írhatok konkrétumokat,de 100% legális munka,csak a cég imázsába nem fér bele,hogy a nekem ajánlott karakter családos,pláne kapcsolata van. Sajna tényleg nem írhatok többet.
2016. jan. 12. 17:25
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg nem bàntàsból írom, de elég alacsony önértékelése van aki ilyet bevállal.Valószínűleg ezért van az,hogy a legszebb nők nem a modellek közül kerülnek ki, de ez csak az én véleményem.A hajadat is úgy kell hordani, ahogy előírjàk? A kapcsolatod le kell tagadni? Én nem vàllalnám, nekem fontosabb a saját stílusom,életem ennél.
2016. jan. 12. 17:37
 6/11 A kérdező kommentje:

"A hajadat is úgy kell hordani, ahogy előírjàk? A kapcsolatod le kell tagadni? Én nem vàllalnám, nekem fontosabb a saját stílusom,életem ennél."

A nővérem bankban dolgozik,neki is előírják a haj,ruha,ékszer,tetoválás viseletét.

Sógorom vagyonőr,neki még a mobilja sem lehet nála munka közben.

Anyukám gyógyszertári asszisztens,neki is vannak megkötések.

A pár téma,nos a hazai és a külföldi médiában is van,hogy le kell tagadnod,reklám okokból.

2016. jan. 12. 17:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van bankban dolgozó ismerősöm. Tény, hogy elegánsan kell öltözni de pl. A haj hosszúságba,festésébe nem szólhatnak bele. De te màr extrém külsőről beszélsz. A mobiltelefon használatot sem sorolnám ide, a hazai,külföldi sztárok meg valószínűleg nagyobb összegért tagadják le a párjukat. Bàr nem írtál a fizetésről,de azért feltételezem, hogy nem az a szint. :-)
2016. jan. 12. 17:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Nyilván nem, ezek számomra nem elfogadható feltételek (bár engem nem érdekel a modellkedés). De biztos van, akinek van az a pénz...
2016. jan. 12. 19:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindenki eldöntheti mi a fontosabb neki, a pénz vagy a család, barát és önmaga, hogy normális életet éljen, stb. Engem nem érdekel a pénz, se a modellkedés, mert tudom hogy milyen egy undorító szakma. Soha nem kérnék belőle, ha milliós fizetést ajánlanak sem. De sok nő van aki megvásárolható.
2016. jan. 12. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:

"a cég imázsába nem fér bele,hogy a nekem ajánlott karakter családos,pláne kapcsolata van"

Még a pasit értem, de hogy anyád se lehessen vagy tesód...??? Miféle munka ez így? Mi minősül nyilvánosnak? Leugrani a közértbe már nyilvános, vagy csak protokollrendezvényeken nem jelenhettek meg együtt?

2016. jan. 13. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!