Ez a téma nagyon érdekel. Vajon lehet esélyem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Èn 12 éves és 178cm magas lány vagyok. Egy ideje nagyon érdekelnek a sminkek körmök. Ès nemrég elkezdtem nézelődni a továbbtanulás témában és rájöttem hogy szeretnèk a kèsöbbiekben modellkedni de azt kérdezném hogy 178cm magasan 54kg-al ez lehetséges-e?2016. jan. 7. 17:45
1/5 anonim válasza:
ha jól átgondoltad és komolyan ezt akarod ( és persze az arcod is jó hozzá) akkor persze, de nem olyan könnyű ez mint amilyennek látszik!
2/5 anonim válasza:
A magasság egy dolog, kell, hogy valami legyen az arcodban, ami megfogja az embereket.
3/5 anonim válasza:
Hát ha nem nősz többet, akkor tökéletes a magasságod, de ha még nősz, akkor csak 182 cm-ig vagy alkalmas.
4/5 anonim válasza:
Várj! 12 éves vagy és 178 cm?? Irigy vagyok. Nagyon irigy! 16/F vagyok és 175. Mi van veled? Tudnál tippeket adni? Mit eszel? Amúgy kérdésre válaszolva, nyilván fogsz még nőni ha tényleg csak 12 éves vagy. És már ez is elég magas..
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem lehetsz modell. A magasságod és a súlyod megfelelő, de ez nem lesz mindig így. Mivel 12 éves vagy, valószínűleg nőni fogsz még legalább 5-8, de inkább 10 centit, modellkedni viszont csak 182 centi alatt lehet. Ha meg sikerül is belekezdened a modellszakmába, sem mindegy, hogy miyenek az arányaid, arcod, bőröd, hajad, tulajdonságaid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!