Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ez a téma nagyon érdekel....

Ez a téma nagyon érdekel. Vajon lehet esélyem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Èn 12 éves és 178cm magas lány vagyok. Egy ideje nagyon érdekelnek a sminkek körmök. Ès nemrég elkezdtem nézelődni a továbbtanulás témában és rájöttem hogy szeretnèk a kèsöbbiekben modellkedni de azt kérdezném hogy 178cm magasan 54kg-al ez lehetséges-e?
2016. jan. 7. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
ha jól átgondoltad és komolyan ezt akarod ( és persze az arcod is jó hozzá) akkor persze, de nem olyan könnyű ez mint amilyennek látszik!
2016. jan. 7. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
A magasság egy dolog, kell, hogy valami legyen az arcodban, ami megfogja az embereket.
2016. jan. 7. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ha nem nősz többet, akkor tökéletes a magasságod, de ha még nősz, akkor csak 182 cm-ig vagy alkalmas.
2016. jan. 7. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Várj! 12 éves vagy és 178 cm?? Irigy vagyok. Nagyon irigy! 16/F vagyok és 175. Mi van veled? Tudnál tippeket adni? Mit eszel? Amúgy kérdésre válaszolva, nyilván fogsz még nőni ha tényleg csak 12 éves vagy. És már ez is elég magas..
2016. jan. 9. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehetsz modell. A magasságod és a súlyod megfelelő, de ez nem lesz mindig így. Mivel 12 éves vagy, valószínűleg nőni fogsz még legalább 5-8, de inkább 10 centit, modellkedni viszont csak 182 centi alatt lehet. Ha meg sikerül is belekezdened a modellszakmába, sem mindegy, hogy miyenek az arányaid, arcod, bőröd, hajad, tulajdonságaid...
2016. jan. 10. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!