Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Csalás és ámítás?

Csalás és ámítás?

Figyelt kérdés

Rövidesen 23 éves leszek (félév), nemrég költöztem egy pici vidéki városból Budapestre. Egyetemista vagyok, s mellette egy gyorsétteremben dolgozom.

Egy vásárló a minap leszólított, h milyen magas és mennyi idős vagyok- majd a válasz hallatán "leöregezett". Egyébként 170-172 centisre nőttem.

Körülbelül 1 órán át figyelt, majd otthagyta a névjegyét, hogy de azért mindenképp keressem fel.

Az első kukában landolt a papírka.

Ma újra befáradt, s elkérte a kontatjaimat.

A google alapján valóban tevékenykedik több országban; munkái és felfedezettjei sikeresek.

Szerintetek átverés, vagy tényleg van ebben fantázia, ennyi idősen?

Tudom, erre rávágni bármit látatlanban elég nehéz. Pénzt nem kér egyáltalán.

Rólam:

fentebb említett magasságomhoz 48 kiló társul, középhosszú természetes barna haj és kék szem.

Semmi extra, járomcsonttól átvágott karakteres arc; sőt inkább átlagosnak vélem.

2016. jan. 2. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha utána tudsz nézni hogy megbízható tényleg, akkor próbáld meg. Engem 28 évesen akartak modellnek szerződtetni, ráadásul egy igen híres fotós intézte volna meg híres ügynökség, csak engem ez nem érdekel egyáltalán. Nem hiszem hogy olyan öreg lennél a 23 éveddel.
2016. jan. 2. 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:
És melyik ügynökségtől volt?
2016. jan. 2. 22:49
 3/3 anonim ***** válasza:
hát nekem ez elég gyanús.. ennyi idősen és ilyen magassággal topmodell már valóban nem leszel, kérdezz rá, konkrétan mit is akar ez a fazon. ha érdekel egy dolog, egy próbát végülis megér, de pénzt nehogy adj neki.
2016. jan. 7. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!