Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lányok mit szólnátok ehhez?...

Lányok mit szólnátok ehhez? ("KÉPES" kérdés)

Figyelt kérdés

Szeretnék létrehozni a deviantart.com művészi oldalon egy accountot, amibe női talpakról, lábfejekről tennék fel saját magam által készített művészi képeket. Nem vagyok profi fotós, profi gépem sincs, de nagyon érdekel ez a téma, kifejezetten lábmodellkedés. Vannak ötleteim.

Te vállalnál ilyen fotózást a talpaidról, lábfejeidről, maximum még a vádlijaidról?

Kort is írj kérlek! Csak 16 évesek, vagy felettiek érdekelnek, mint lábmodellek, akiknek szépek a lábujjai, lábfejei.

2015. dec. 28. 19:45
 1/2 anonim ***** válasza:
63%

Engem személy szerint nem érdekel senki talpa, lába, vádlija. Így valószínű, hogy sosem nézném meg a képeidet.

18/N

2015. dec. 28. 20:06
 2/2 anonim ***** válasza:
66%

engem sem erdekelne az oldalad, mint latogato, azonban mint modell, szivesen vennek reszt ilyesmiben. egyebkent ez nem egyedi otlet, mar tobb helyen talalkoztam ezzel a fetishel, es nem tudom mennyi rajongoja lehet vilagszerte, de szerintem nincsenek sokan, es a piac hamar telitodik, ami a kepeket keszito fotosokat illeti. neked ez egy fetish?

23/N

2015. dec. 28. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!