Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modell szeretnék lenni. Hogy...

Modell szeretnék lenni. Hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék modell lenni. 12 eves vagyok 164 cm szeretk fenykepezni fenykepezkedni szeretem a ruhakat, sminkeket kiegeszitoket , cipoket stb. Azt mondják szép vagyok . 46 kg.

Csak NORMALIS valaszokat.

2015. okt. 22. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Melyik megyében laksz?
2015. okt. 22. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:

küldesz képet?

amúgy vannak elég lehúzós ügynökségek,nagyon vigyázz velük

de általában a legjobb modelleket felfedezik

esetleg csinálhatnál egy oldalt a képeiddel,népszerűsítheted

vagy egy instát

2015. okt. 22. 19:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom.
2015. okt. 22. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:

12 évesen max gyerekmodell lehetsz ha a szüleid is ezt akarják. Olyan ügynökséget kell felkeresni ahol foglalkoznak gyerekekkel is és nem kérnek pénzt (ahol kérnek ott munkád sose lesz, csak lehúzás).

De ez munka, nem értem miért akarsz 12 évesen dolgozni, semmi szórakoztató nincs benne. Egy fotózás olyan hogy rádadnak olyan ruhát amit magadtól az életben nem vennél fel, beállítanak egy pózba aztán úgy állsz 5 percig, majd másik póz és úgy 5 percig és így tovább, átöltöztetnek másik szar göncbe és abban is eljátsszák ezt veled órákon át. Kapsz érte pár ezer ft-ot amiből mondjuk megkajálsz hazafelé és akkor mi értelme volt? Semmi.

2015. okt. 22. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Beszélj a szüleiddel, nélkülük úgyse tehetsz semmit. Ja és a saját szakálladra ne küldd el semmilyen fotódat senkinek!
2015. okt. 23. 16:12
 6/7 anonim válasza:
Beszélj a szüleiddel.
2015. okt. 25. 14:17
 7/7 anonim válasza:

sok sikert aztán ha fogyni szeretnél jó döntés ott tönkreteszik az aembert

csövi miss anorexuia :***

2015. okt. 31. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!